25. jun
BEST: Konferansesenteret The Qube på Gardermoen er av bransjen kåret til beste storarena. Foto: Roger Aarli-Grøndalen
 
Ingen storarena i Norge er bedre
The Qube ble mandag kveld kåret til Norges beste storarena av landets eventbransje.

Publisert: 12.okt.2017 09:00
Oppdatert: 12.okt.2017 09:11

Oslo Plaza, Oslo Spektrum, Telenor Arena og Thon Hotel Arena på Lillestrøm, måtte alle gi tapt for konferansesenteret The Qube på Gardermoen, i kampen om å bli Norges beste storarena.

EVENTBRANSJEN

Mandag var den norske møte- og eventbransjen samlet til utdeling av HSMAI Eventprisene 2017. Konkurransen omtales som tøff, spesielt innen kategorien Beste storarena. Seieren får naturligvis de ansatte i The Qube til å juble.

HUSKER DU DETTE: Knuser alle julebordrekorder

– Dette var en fantastisk nyhet, og en solid anerkjennelse til alle som står på hver dag for å levere topp kvalitet til våre kunder. Jeg er stolt av innsatsen, og stolt av at vi trekker det lengste strået i konkurranse med svært dyktige aktører i bransjen. At det er møte- og eventbransjen som stemmer oss fram gir en viktig bekreftelse på at vi leverer varene, sier Jannica Landmark-Rosén, direktør på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, som eier The Qube.

I år var fjerde gang prisen ble delt ut, og andre året The Qube gikk av med seieren. De nominerte i hver kategori stemmes fram av møte- og eventbransjen, og det er til slutt en jury som kårer vinnerne.

4500 Middagsgjester

The Qube måler 17.000 kvadratmeter, og har kapasitet til å ta imot 8000 gjester totalt. Arrangementene som kan holdes er svært varierte, og spenner over alt fra kongresser, konferanser, utstillinger og messer, til konserter, dansegallaer og julebord. Hele 4500 gjester kan spise bankettmiddag på én gang, ifølge en pressemelding.

Møte- og eventkoordinator Anna Axelsson forteller om en svært variert arbeidshverdag.

– Hos oss er ikke én dag lik den andre. Hvert arrangement lever sitt eget liv, og bare fantasien setter begrensningene. Byråene, som nominerte oss til prisen, utfordrer oss hver dag, og bidrar til at vi utvikler og forbedrer oss. Dette setter vi veldig pris på, sier hun.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
GLAD: - At det er møte- og eventbransjen som stemmer oss fram gir en viktig bekreftelse på at vi leverer varene, sier direktør Jannica Landmark-Rosén. Foto: Privat
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no