17. sep
BILBYEN. De sju bilforhandlerne i Jessheim Næringspark har gitt den sitt nye navn.
 
«Bilbyen» som navn er kommet for å bli
JESSHEIM. Bilbyen har kommet for å bli, mener forhandler.

Publisert: 07.mar.2017 16:49
Oppdatert: 08.mar.2017 11:25

Jessheim næringspark er blitt til Bilbyen etter sine sju bilforhandlere. I 2016 solgte de over 5500 biler og hadde flere enn 200 ansatte. Forhandlerne jubler over konseptet.

– Selvsagt er det konkurranse, men vi samarbeider også for vi er best tjent med å stå sammen. I tillegg til oss er det flere andre bilrelaterte og andre bedrifter her som drar nytte av hverandre, sier plassjef Joakim Stølan i Bilia som omsatte for 173 millioner kroner i fjor.

– Hvis du skal spå om Bilbyens framtid?

– Med veksten vi ser på Jessheim er det ikke unaturlig å tro at det en dag blir boliger her. Men bilen består og jeg ser ingen motsetning i å kombinere boliger og bilforretninger. Vi krever bare én etasje, og stenger tidlig i motsetning til dagligvarebutikker, sier han.

Før den tid skal det uansett drives butikk.

– Jeg har tro på området, og når vi ser hva forhandlere har investert i nybygg er det flere som tenker som meg. Bilbransjen er motoren og trafikkdriveren til nær sagt alt i Bilbyen. Det igjen er selvsagt en fordel for kundene som finner det meste de trenger på et relativt lite område. Og når XXL snart er på plass i sentrum, er Jessheim et komplett handelssted, påpeker Joakim Stølan.

ALLE SMILER: Forhandlerne i Bilbyen har god grunn til å smile

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no