21. okt
KONTROLL: Statens vegvesen hadde kontroll i Maura og Nannestad mandag. Her fra Maura.
 
Ble anmeldt for å kjøre med usikret barn i bilen
NANNESTAD: Én person er anmeldt etter å ha kjørt bil med et barn usikret i bilen. I tillegg ble én bilfører anmeldt for kjøring uten førerkort og én for å ha kjørt med uregistrert bil.

Publisert: 07.nov.2017 13:30
Oppdatert: 07.nov.2017 13:32

– Dette er skremmende. Det er veldig stygt å kjøre med et barn usikret. Det fører til anmeldelse og to prikker i førerkortet. I tillegg blir det en bot på 2.000 kroner, opplyser Svein Ove Romuld, inspektør hos Statens vegvesen, Jessheim trafikkstasjon.

Han betegner resultatet fra de to kontrollene i Maura og ved Nannestad sykehjem som nedslående. I alt ble 36 biler stanset.

Fire sjåfører fikk gebyr for manglende bruk av bilbelte og tre for å ha glemt førerkortet. Det ble også fylt ut sju kontrollsedler for feil ved lysene.

– Én bil ble avskiltet på grunn av tekniske mangler. Det var vedkommende som kjørte denne bilen som etterpå ble anmeldt for å ha kjørt uregistrert bil. Vedkommende forlot kontrollen uten skilter på bilen, sier Romuld.

LES OGSÅ: Det veltet røyk ut av boligen, inne lå to personer og sov

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no