15. jun
CATO: Det er ikke sikkert at du får like stor gjedde som dette, men du har sjansen om du blir med i Cato Pettersens Hurdalssjømester’n søndag. foto: privat
 
Bli med i Catos fiskekonkurranse
Cato Pettersen satt der ute i båten sin og fisket og tenkte at det er det for få som gjør. Der og da bestemte han seg for å arrangere fiskekonkurranse i Hurdalssjøen. Søndag går den femte konkurransen av stabelen.

Publisert: 29.jul.2017 06:00
Oppdatert: 28.jul.2017 09:38

Fiskekonkurransen er åpen for alle, og den som vinner kan kåre seg med tittelen Hurdalssjømester’n.

MÅL Å FÅ FLEST MULIG UT

– Dette er jo ikke verdens største konkurranse da, men det er heller ikke meningen, Målet er å få flest mulig ut på eller langs vannet for å kose seg. Det er nemlig lov å fiske både fra land og fra båt. Dette er jo midt i fellesferien, og jeg synes det har vært bra oppmøte tidligere. Noen synes jeg burde vente til etter ferien for å få med flere, men litt av poenget er å ha litt og gjøre for dem som er hjemme. Det har vært alt fra 14 til 22 båter, i tillegg til de som har fisket fra land, og det er jeg fornøyd med, sier arrangøren.

familier med barn

– Denne konkurransen er ikke bare for de proffe. Jeg vil helst at familier med barn kommer. Konkurransen har utgangspunkt fra Haugnes i Hurdal, hvor man også kan melde seg på. Det er omtrent det eneste stedet man kan sette ut båten lovlig. Konkurransen avsluttes også der, forteller Cato.

Det konkurreres i tre klasser: ørret, gjedde og abbor, og de som vil bruke metoden catch and release, har lov til det, men da må fangsten dokumenteres.

Det kan trolles/dregges eller man kan stå i båten og kaste/meite.

PREMIER

Det koster 150 kroner per båt, eller per person, å være med, men dette er ikke penger som Cato putter i egen lomme. De går til premier.

– Det er lov med maks fire stenger i en båt, forteller han.

Cato har fått med seg flere i det lokale næringslivet som premiesponsorer. Likedan har han fått med Fiskeavisen som medarrangør.

– Jo da, det er jo en del jobb, dette her. Men det er moro, sier han.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no