21. apr
ØRRET: Om du ikke får like stor ørret som Cato Pettersen har fått her, så er du hjertelig velkommen til å delta i hans sesongfiskekonkurranse.
 
Cato har overtatt fiskepinnen
Cato Pettersen har samlet inn nok penger til å lyssette Skaubanen. Men mannen måtte ha mer å gjøre. Dermed startet han sin egen sesongfiskekonkurranse. Den begynte i går.

Publisert: 31.mai.2018 19:00
Oppdatert: 30.mai.2018 12:18

– Folket savner EUBs fiskekonkurranse. Den var for mange både ukas og tirsdagens høydepunkt da resultatene kom i avisa. Etter to henvendelser fra folk om jeg visste om noen slike konkurranser i vårt område, fikk jeg det innfallet at jeg skulle starte min egen, sier Cato.

– FÅ UNGA UT I SKAUEN

– Vi må jo få unga ut i skauen. Ja, ungdommen, også, sier Cato, som selv er fanget av fiskesyken.

– Skal du sitte hjemme i hele sommer og vente på at folk kommer med fisk slik at du kan måle, veie og klassifisere fangsten?

– Nei, nei. Dette kan jeg ordne selv om jeg er på ferie. Jeg har opprettet en side på Facebook: «Fiskekonkurranse i Eidsvoll». Her kan folk selv legge inn bilder, vekt, mål, hva fisken er tatt på og hvor den er tatt. Det er også mulig å sende melding på SMS til meg - om man ikke har Facebook. Det gjelder de samme reglene som i EUBs tidligere konkurranse. Jeg setter så opp ei liste hver uke. Vi kjører to klasser: 0-15 år og 16-110 år, og det er abbor, gjedde og ørret som gjelder.

– Her blir det lett å jukse.

– Vi stoler på at folk er ærlige. Og er det noen som vil jukse seg til en liten premie, ja, så får de gjøre det, da.

PREMIER TIL SLUTT

Premieringen kommer til slutt når siste fisk er tatt og konkurransen er over.

– Vi har ingen ukesvinnere. Så mange premier vil det bli vansklig å få tak i. Jeg satser på at forretninger og næringsdrivende sponser konkurransen, sier Cato.

– Kan folk reise til Oslo for å fiske og komme hjem med fangsten?

– Gjerne for meg, men da er ikke fangsten kvalifisert til å være med i min konkurranse. Fisken må være tatt i Eidsvoll eller Hurdal. og en ting til: husk fiskekort om du er over 16 år.

EUB arrangerte i mange år fiskekonkurranse. Den ble lagt ned for noen år siden, men nå har altså Cato Pettersen overtatt fiskepinnen.

LES OGSÅ: – Da faren min ble hysterisk og ropte i veg

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no