16. nov
Ombygging: Utvidelsen av Kiwi-butikken på Dal er i full sving.
 
Blir én av de største Kiwi-butikkene i landet
Den nye Kiwi-butikken på Dal skal være ferdig til skolestart i 2019. Butikkgiganten vil holde åpent under hele byggeperioden.

Publisert: 16.jul.2018 15:00
Oppdatert: 16.jul.2018 14:40

Planen var opprinnelig å beholde Motorforums tidligere lokaler og bygge på butikken i nordenden. Dette ble endret. Nå er nabobygget vegg-i-vegg revet for å gjøre plass til en dobbelt så stor Kiwi-butikk på eiendommen.

– Når butikken er ferdig utbygget vil den være på cirka 2.200 kvadratmeter. Cirka 1.400 av dette blir netto salgsflate. Den vil da være blant topp 20 Kiwi-butikker i størrelse. Vi vil ha full drift i butikken hele veien, med en midlertidig butikk fra cirka nyttår som er like stor som dagens butikk, sier Torkel Thorvaldsen, Kiwis regionsjef i innlandet sørvest. Han sier det vil være et klart behov for flere ansatte når butikken er utbygget. Han ønsker ikke å avsløre investeringens størrelse.

–Dessverre uttaler vi oss ikke om nivå på investeringene, men det er en betydelig og langsiktig investering, sier Thorvaldsen.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør (konst.):Vegard Storbråten Øye »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no