23. jul
UTVIDER: Joker i Bilbyen blir fire ganger så stor som før når butikksjef Lars Mossin åpner torsdag. Butikken inkluderer en kjøkkenavdeling som skal lage lunj- og midagsretter. - Vi lager mat til folk i farta, sier Houssein Hibout.
 
Blir fire ganger så stor
Joker i Bilbyen åpner ny og mye større butikk torsdag.

Publisert: 13.mar.2018 09:00
Oppdatert: 13.mar.2018 08:48

– Vi satser på Jessheim næringspark, for vi har sett et behov for denne butikken, sier Lars Mossin.

Han leder Jokers nye butikk som etter utvidelsen går fra 150 til 625 kvadratmeter. De siste dagene handler alt om å få på plass hyller og varer til åpningen torsdag.

– Det ser ikke ut i alt kaoset nå, men slike åpninger pleier å gå bra. Litt huskestue de siste dagene må vi bare regne med, ler han og prøver å holde styr på alt og alle.

TO BUTIKKER

Joker satser på Jessheim. En ny filial er allerede i gang Jessheim Hageby på Romsaas. Den i Bilbyen har i flere år holdt søndagsåpent, en praksis de skal fortsette med også etter utvidelsen.

– Denne butikken blir todelt slik at en liten del holder åpent på søndager som før. Hoveddelen blir da stengt, sier Mossin.

– Hvem er kundene dine?

– Alle som jobber i firmaene som er etablert her og skoleelevene rundt oss. Så håper vi selvsagt på å slå kloa i flere av naboene som bor i områdene rundt her også. Med større butikk får vi både større og bedre vareutvalg. I tillegg utvider vi kjøkkenet og varmmatavdelingen vår kraftig, påpeker han.

LUNSJ OG MIDDAG

Med tanke på de mange som har arbeidsplassen sin i Bilbyen, bygger Joker nå et mye større kjøkken enn de hadde.

– Her blir det varmretter og kaldretter til lunsj hele uken, og den maten skal vi lage her. Det skal være ordentlig mat for folk i farta, sier Houssein Hibout som skal lede denne avdelingen.

– Mer enn et gatekjøkken, med andre ord?

– Ja, vi skal servere mat som bagetter og kyllingvinger, i tillegg til en salatbar. Dessuten skal vi lage skikkelig middager på hverdagene, som laks og poteter, fiskegrateng, kjøttkaker, pytt i panne og andre solide retter. Fem ulike retter i uka med norsk husmannskost, sier han.

– Kan kundene sitte og spise maten sin her?

– Nei, ikke ennå, men det kan kanskje komme noen bord her i fremtiden. Vi har plass til det, sier Hibout.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no