18. jul
 
Braksuksess for ny turnering: - Vi har savnet et slikt tilbud
16 påmeldte lag og flere stod på venteliste for å delta på innebandyturnering.

Publisert: 04.nov.2017 20:22
Oppdatert: 06.nov.2017 09:55

Åtte herrelag og fire damelag fikk plass i lørdagens innebandyturnering. I overkant av 120 spillere var i aksjon, og tilbakemeldingene var utelukkende positive:

- Det er et veldig bra initiativ. Et slikt tilbud i lokalområdet har vi savnet lenge, sier Jan Magnus Ødegaard fra Råholt.

SUPERKLATRING: I toppen etter fem kamper

ULLSOKKENE

Sammen med en gjeng fra Jessheim stilte de med laget Ullsokkene. De reagerte raskt da muligheten bød seg:

- Vi meldte oss på to minutter etter at vi fikk mail om turneringen. At dette ville bli populært skjønte vi med en gang, sier han og håper på flere muligheter for turneringsspill:

- Nå ser kanskje folk at det er mulig å arrangere noe slikt også her. Forhåpentligvis åpner dette for flere turneringer, kanskje også på Jessheim, sier Ødegaard entusiastisk.

- Arrangementet var veldig ryddig og lagene har hatt en god tone seg i mellom. Kiosktilbudet, sekreteriatet og dommerne har også vært veldig bra. Vi kommer gjerne tilbake hit, fastslår Ødegaard, som sammen med Ullsokkene endte som seierherrer i turneringen.

POPULÆR IDRETT

Lokale gymsaler og idrettshaller fylles opp av ivrige innebandyspillere. Dette var arrangør Ronny Otten klar over, samtidig som at det ikke fantes noen turneringen i nærheten. I tillegg var det enkelte som kjørte over to timer hver veg for å være med.

- Vi luftet interessen for et slikt arrangement, og visste at det var mulig å få i allefall åtte påmeldte lag. Da seksten lag var påmeldt måtte vi si stopp, og flere lag stod på venteliste for å være med, sier Otten.

Han legger til at innebandy er en sport som fenger mange og krever lite:

- Man trenger bare et par joggesko og ei kølle. Her i Eidsvollhallen spilles det fem mot fem. Det er faktisk ikke så mange som er med her som har gjort det før - i trange gymsaler er det ikke plass til mer enn tre mot tre, sier han.

FEST

Det var ikke bare det sportslige som stod i fokus denne lørdagen. Etter at alle kampene var unnagjort ble det bankett og noe godt i glassene utover kvelden.

- Dette er en sosial happening, sier Otten og legger til følgende fun fact:

- Noen av lagene har meldt på flere til banketten enn til kampene.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no