25. apr
 
Brannmannen døde av illebefinnende
– Vår medarbeider fikk et illebefinnende under innsats mot skogbrannene i Nes lørdag 14. juli, melder Øvre Romerike brann og redning.

Publisert: 16.jul.2018 21:26
Oppdatert: 16.jul.2018 21:26

– Øvre Romerike brann og redning har mistet en medarbeider, og den tragiske hendelsen preger hele organisasjonen. Vår medarbeider fikk et illebefinnende under innsats mot skogbrannene i Nes lørdag 14. juli, og gikk bort søndag 15. juli på Ullevål sykehus, melder brannsjef John Arne Karlsen i Øvre Romerike brann og redning mandag kveld.

Mannen jobbet ved Eidsvoll brannstasjon. Han er i 30-årene, og ble ansatt ved brannstasjonen på Eidsvoll i januar i år.

LES HELE SAKEN: Brannmann omkom etter slukking av skogbrann

– Det er Arbeidstilsynet og politiet som jobber videre med vanlige prosedyrer. Vi ber om forståelse for at vi nå har fokus på å ta vare på de pårørende og våre ansatte etter hendelsen, legger han til.

Ute på skogbrann

– Han ble kalt ut sammen med vaktlaget til skogbrannen ved Auli i Nes ved 00.30-tida natt til lørdag, og de var framme på brannstedet ved to-tida. Ulykken ble loggført klokka 09.04 lørdag morgen, sa brannsjef John Arne Karlsen til EUB søndag kveld.

Brannmannen var alene da ulykken inntraff, og ble da funnet liggende på bakken av andre på stedet. Etter hjerte- og lungeredning ble han sendt med et SeaKing-helikopter til Ullevål sykehus, ifølge brannsjefen.


 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no