20. sep
FOR ALLE. Ullensaker bygdeungdomslag setter søkelyset på integrering, åpenhet og samhold på bygda. Ordfører Tom Staahle markerte bygda for åpen ved å klippe snor. Foto: Privat
 
Bygda er åpen for alle
JESSHEIM. Aksjonsuka i Norges Bygdeungdomslag, har fokus på temaer som trenger økt oppmerksomhet.

Publisert: 17.nov.2016 08:26
Oppdatert: 27.jan.2017 14:43

Bygda er for alle, var i år tema for aksjonsuka. Ullensaker bygdeungdomslag ønsker å sette søkelyset på integrering, inkludering, åpenhet og samhold på bygda.

- Alle er velkomne i bygda vår, uansett alder, nasjonalitet, livssyn eller legning, og for å bevise dette fikk vi ordføreren til å erklære Ullensaker kommune for åpen, sier informasjonsansvarlig Kjersti Bogstad.

ERKLÆRING

Fredag 4. november troppet store deler av styret i Ullensaker bygdeungdomslag opp med to traktorer foran Ullensaker rådhus for å møte ordfører, Tom Staahle og varaordfører, Willy Kvilten.

- Det ble signert to eksemplarer av en åpenhetserklæring som bevis for at bygda vår er åpen, uansett hvilken nasjonalitet, alder og seksualitet personen har. Det ene ble rammet inn og ble lovet en plass på ordførerens kontor. For å markere bygda vår for åpen ble det røde båndet klippet, og ordfører Tom Staahle holdt tale, forteller Bogstad.

LES OGSÅ: Ærespris til Lars Halvor i bygdeungdomslaget

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no