22. okt
Slutter: Bygningssjef Na Stephansen har bestemt seg for å slutte.
 
Tre sjefer slutter i kommunen: – Bør ha mer tid til familien

Publisert: 13.des.2017 11:00
Oppdatert: 12.des.2017 15:26

Plansjef Sissel Pettersen, bygningssjef Na Stephansen og personalsjef Ellen Reistad Johansen slutter alle i Eidsvoll kommune.

– Det stemmer at jeg skal slutte i Eidsvoll kommune. Arbeidsoppgavene og samarbeid på tvers av avdelingene og virksomhetene har vært veldig lærerikt og givende. Jeg bor i Oslo og har funnet at jeg bør ha mer tid til familien, jeg ønsker å bruke mindre tid for reisen til og fra jobben. Jeg starter på ny jobb nærmere mitt hjem fra 1. mars 2018, sier Stephansen til EUB. Personalsjef Ellen R. Johansen skal pensjonere seg, mens plansjef Sissel Pettersen starter i ny jobb i Nittedal kommune.

– Jeg er ikke kjent med at er noe dramatisk bak disse avgangene. Det er normale avganger og tilfeldig at det skjer innenfor et såpass kort tidsrom. Det er tre svært dyktige personer som slutter og nøkkelroller som må fylles, sier ordfører John-Erik Vika (Sp).

– Når det gjelder Ellen R. Johansen så fyller hun 70 år på nyåret, og slutter etter snart 30 år i kommunen. Hennes etterfølger er allerede rekruttert. Hun heter Eli Nerbø og starter 1. februar 2018. De andre to stillingene er vi i gang med rekruttering. Kommunen har over 1.300 årsverk, og det pågår kontinuerlig rekrutteringsprosesser. Dette er utfordringer vi er vant til å håndtere, sier assisterende rådmann Marte Hoel.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no