26. mar
REDDET POENG: Uten Ciise Abshirs scoring hadde Ull/Kisa reist hjem fra Sandnes uten poeng. Arkivfoto: Thomas Hansen
 
Innbytter Ciise Abshir berget ett poeng
Ciise Abshirs sene utligning sikret Ull/Kisa 1–1 og ett poeng – fire minutter på overtid.

Publisert: 29.jul.2018 22:58
Oppdatert: 30.jul.2018 15:04

Det så lenge ut til at Jessheim-laget måtte dra poengløse hjem fra Sandnes. Fire minutter på overtid dukket imidlertid innbytter Ciise Abshir opp inne i Sandnes-boksen. Hjemmelaget fikk ikke klarert ballen, og Martin Torp headet perfekt til somalieren. Inne i femmeteren banket Abshir inn utligningsmålet og sørget for at i alle fall ett poeng ble med hjem til Jessheim.

TO POENG ETTER FERIEN

Med Abshirs sene scoring spilte Ull/Kisa 1–1 for andre kamp på rad etter sommerpausen. I høstsesongens første kamp, hjemme mot Nest Sotra sørget Kristoffer Normann Hansens scoring for samme resultat. Kantspilleren var nære nettsus også mot Sandnes Ulf, men skuddet snek seg på utsiden av stolpen.

Da var det spilt en snau time av kampen, og i neste minutt tok Sandnes Ulf ledelsen ved debutant Sanel Kapidzic. Den tidligere Fredrikstad-spissen satte ballen kontrollert forbi Stefan Hagerup i Kisa-målet.

NESSET-SKADE

Få minutter etter sidebytte ble Ole Andreas Nesset tatt av banen med det som så ut som et overtråkk. Martin Trøen gikk inn på topp, men eidsvollingen kom ikke til de store sjansene mot et hjemmelag som forsvarte seg bra.

I sluttminuttene hadde rogalendingene både én og to enorme sjanser til å punktere kampen. Sett med hjemmelagets øyne var dermed Abshirs utligning ekstra sur, men poengdelingen forandret ikke hverken hjemmelagets åttendeplass eller Kisas femteplass på tabellen.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no