20. sep
STARTSMIL. Raymond Lishaugen, Ole Dønnum og Atle Gjødingseter kan trygt koste på seg et smil etter oppstarten i sine nye lokaler i SG-senteret i Sundet. – Dette har gått over all forventning, sier eier Ole Dønnum.
 
De doblet omsetningen
SUNDET. De flyttet ikke mer enn et par hundre meter, men samlet sportsbutikken under ett tak. Hittil har det vært en braksuksess.

Publisert: 26.apr.2017 09:00
Oppdatert: 25.apr.2017 12:53

– Vi håpet på en økning, men dette har gått over all forventning, sier eier Ole Dønnum til EUB.

Det er snart én måned siden de åpnet i sine nye lokaler i SG-senteret i Sundet. Mens de tidligere hadde to lokaler på hver sin side av Wergelands gate et par steinkast unna, har de nå samlet hele sportsbutikken under samme tak. Det har kundene tydelig satt pris på.

– Den første uka hadde vi firdoblet omsetning sammenlignet med samme tid i fjor. Nå har tallene stabilisert seg mer, og nå ligger vi på det dobbelte av hva som var normalt tidligere. Nå har vi samlet all ekspertisen under samme tak, og vareutvalget kommer bedre fram enn tidligere. Jeg tror det er hovedgrunnene til veksten vi ser, poengterer Dønnum.

Han får støtte av Raymond Lishaugen.

– Hittil har vi solgt cirka to hundre sykler denne sesongen. Flere ligger i det øverste prissjiktet, sier han.

– Vi er særdeles fornøyde med oppstarten, og håper dette fortsetter. Økt ekspertise på alpint, jakt og fiske, sykkel og langrenn er vårt fortrinn i kampen mot alle billigkjedene som hovedsakelig satser på nett. Det skal vi findyrke og videreutvikle, sier Ole Dønnum.

LES OGSÅ: – Har gått over all forventning

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no