17. jul
Flere kandidater: Markedskontakt Anne-Berit Granli og Nav-leder i Eidsvoll Lise Andersen er på jakt etter kandidater for å kåre den rauseste sjefen på Øvre Romerike. Søndag går nominasjonsfristen ut.
 
De jakter rause sjefer
Kjenner du en sjef som er villig til å gi alle – uansett CV – en sjanse i arbeidslivet? Nå kan du nominere personen slik at den vinner en prestisjetung pris.

Publisert: 26.okt.2017 06:00
Oppdatert: 24.okt.2017 12:19

Markedskontakt Anne-Berit Granli og Nav-leder i Eidsvoll Lise Andersen er på jakt etter rause sjefer. Ti kandidater er nominert hittil. Søndag går fristen ut.

– Hvis det er alle de rause, så er vi fornøyde. Men finnes det noen der ute som fortjener å vinne prisen, men som ikke har blitt nominert, så vil vi gjerne få inn de navnene også, sier Andersen.

– Mange gode kandidater

Nav er i full sving med å kåre den rauseste lederen på Øvre Romerike. Ønsket med konkurransen er blant annet å synliggjøre sjefene som tar et ekstra ansvar. De som ikke alltid bare er opptatt av formelle kompetansekrav når de gjør nyansettelser. Finalistene presenteres fra 8. til 25. november. Den store vinneren kåres 30. november.

– Det er mange gode kandidater som er kommet inn hittil. Men vi tar gjerne imot flere, sier Anne-Berit Granli.

– Bakgrunnen for å dra i gang konkurransen var blant annet å fremme samarbeidet mellom oss og næringslivet. Det er mange som står uten jobb på Øvre Romerike. Vi ønsker å gi oppmerksomhet til alle de arbeidsgiverne som tar imot og gir ansatte som av en eller annen grunn står utenfor arbeidslivet en sjanse. Det kan være på grunn av lav utdanning, språkproblemer eller helseutfordringer. Det ønsker vi å fokusere på. Det er en utrolig viktig samfunnsrolle de tar når de bidrar på den måten. Vi er helt avhengige av det for å hjelpe folk i jobb, sier Lise Andersen.

Fem i juryen

– Selv om det er en synkende arbeidsledighet så er det en del som står litt lenger unna. Det er dem vi trenger næringslivet til å være med å jobbe for. De nominerte er flinke til å se litt utenfor en CV som kanskje har noen mangler. De ser mer på mennesket bak og gir dem en mulighet. Det sier arbeidsgiverne at er svært viktig for virksomheten. Gevinsten er en svært dyktig og lojal medarbeider, sier Anne-Berit Granli. Nomineringen foregår på Facebook-siden «Den rauseste sjefen» på Øvre Romerike. Gry Hosøy, Tom Staahle, Steinar Kristensen, Øystein Barhaughøgda og Lars Kristian Evjebråten sitter i juryen.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no