17. jul
DANSK ROCK: The White Dominos inntar snart Kulturbanken på Jessheim.
 
– Nå står jaggu Norge og Kulturbanken Kreti & Pleti for tur
The White Dominos vil rocke Jessheim.

Publisert: 29.sep.2017 09:00
Oppdatert: 29.sep.2017 09:11

– Nå står jaggu Norge og Kulturbanken Kreti & Pleti for tur, jubler banksjef Christian Taalesen, som får dem på besøk fredag 6. oktober.

The White Dominos er den nye sounden. Det danske bandet leverer et vakkert brøl av melodisk gitar og stramme grooves. Gutta har spilt over 200 konserter, vært på tre europeiske turneer, samt varmet opp for Wolfmother og Band of Skulls. Bandet har sine røtter i rocken, en sjanger som ifølge gutta alltid vil spire og aldri dø.

– Vi prøver å bidra med noe nytt til rockscenen, og stadig forsterke det som allerede eksisterer der. Rock handler bare om kjærlighet, sier bandets gitarist Daniel Potts. The White Dominos har latt seg inspirere av blant andre Red Hot Chili Peppers, Queen of the Stone Age samt Rival Sons og The Blue Van.

Danske The White Dominos er et av de råeste up-and-coming bandene i Norden, og har for lengst kapret danskenes musikalske hjerter.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no