17. jun
TIDSRIKTIG: Vinylbelegg kommer i mange ulike design. Velg mellom rustikt, klassisk eller tidløst interiør med blant annet tre-, stein- eller betongdesign. Foto: Tarkett
 
Dekorativt dekke
På badegulvet trenger man et tett og slitesterkt materiale, som takler de spesielle utfordringene som vedvarende kontakt med fukt innebærer.

NTB
Publisert: 20.apr.2018 11:30
Oppdatert: 18.apr.2018 14:48

Vinylbelegg er et trygt og godt alternativ. Tidsriktig og lettstelt er det også, melder ifi.no, bransjenettstedet for farge og interiør.

Riktig utførelse er avgjørende. Det betyr at våtrommet oppføres i henhold til byggebransjens våtromsnorm, at vinylbelegget monteres korrekt i hjørner, skjøter og rundt sluk, og at det velges sluk som er egnet for bruk sammen med vinylbelegg.

Vinylbelegg er et dekorativt og funksjonelt overflatesjikt og membran i ett og samme produkt.

– Rent teknisk innebærer dette at du til enhver tid kan ha kontroll over at våtromsmembranen er tett. Også når badet har vært i bruk i flere tiår, er det lett å følge med på tettheten og raskt oppdage eventuelle lekkasjer, sier Roger Sørlie, teknisk sjef hos vinylprodusenten Gerflor.

Velg din vinyl

Går du for vinyl på badegulvet, har du mange mønstre og farger å velge mellom. Stilen kan være rustikk, klassisk, moderne eller tidløs. Våtromsgulvene finnes i en lang rekke design – og kan se ut som fliser, treverk, steinmaterialer og betong. Et mer eller mindre ensfarget utseende er også et alternativ. Med matt skinn og tekstur i overflaten blir inntrykket eksklusivt og genuint.

Enkelt renhold bidrar til en delikat utseende på sikt.

– Vinylgulvets beskyttende overflatesjikt gjør det lett å vaske, og det er ingen fuger der såperester og smuss setter seg fast, sier Gunni Marie Blunck hos Forbo Flooring.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no