17. jul
Klar: Nina Engstad er klar for å være med på verdensrekordforsøket, som sendes direkte på NRK.
 
Deltar i verdens-rekordforsøk på operataket
Lørdag er Nina Engstad én av 8.000 korsangere som skal synge på operataket. Får de det til som planlagt blir det verdensrekord.

Publisert: 11.apr.2018 17:00
Oppdatert: 11.apr.2018 17:46

– Jeg så dette og tenkte; Så gøy. Dette er en gang i livet-opplevelse. Jeg har sunget i kor tidligere, men tror ikke det var avgjørende. Så mange som skal møtes for å feire på en spektakulær måte. Det vil jeg bare være med på. Så jeg meldte meg på, fikk noter, lydfil for min stemme og tekst (italiensk), sier Engstad.

Da operabygget sto ferdig i 2008 var 450 korister med og sang «Slavekoret» på hovedscenen. Nå er planen å øke dette antallet med 7.550. Operaen er i kontakt med Guinness rekordbok. De skal overvære seansen. Blir det godkjent vil det være ny verdensrekord for antall korister i et operakor.

Nina Engstad har fått tak i T-skjorte. Denne er foreløpig prydet med to merker: Logoen til hjemkommunen Nannestad og kommunen hun jobber (Eidsvoll) på hver sin arm.

– Jeg vil også gi Kreftforeningen oppmerksomhet, sier Engstad.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no