17. jun
PRISBELØNT: Oslo Lufthavn har vunnet nok en pris. Arkivfoto: Magnar Haraldsen
 
Internasjonal designpris til OSL
Nye Oslo Lufthavn har blitt tildelt den prestisjetunge prisen «Best Airport Terminal Design» i forbindelse med den store kongressen Future Travel Experience Global i USA.

Publisert: 14.sep.2017 15:00
Oppdatert: 14.sep.2017 15:28

– Dette er en stor anerkjennelse av arbeidet som har blitt nedlagt av Oslo Lufthavn og våre arkitekter og øvrige samarbeidspartnere, sier direktør for terminaldrift ved Oslo Lufthavn, Thorgeir Landevaag, i en pressemelding.

Future Travel Experience Global-konferansen er en internasjonal møteplass for flyselskaper, lufthavner, myndigheter og andre aktører tilknyttet luftfartsbransjen.

I begrunnelsen for prisen, trekker juryen særlig fram fokuset på bærekraftige løsninger i forbindelse med lufthavnutvidelsen. Det gleder også arkitekten bak:

– Dette er en svært hyggelig anerkjennelse for hele teamet og et bevis på at norsk arkitektur, ingeniørkunst og design står sterkt internasjonalt. Vi setter spesielt pris på at juryen har vektlagt bærekraft som et av bedømmelseskriteriene, sier principal partner i Nordic – Office of Architecture, Gudmund Stokke.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no