21. jul
Stor interesse: Eneboligen på Bøn i Eidsvoll har vekket nysgjerrighet.
 
Dette er Romerikes billigste tak over hodet

Publisert: 20.mai.2018 17:00
Oppdatert: 15.mai.2018 12:31

Prisantydningen er 950.000 kroner og interessen er massiv. Så gjenstår det å se hvor mange som kommer på visning.

«Gammel enebolig med stort renoveringsbehov i stille område», står det i boligannonsen på Finn.no. Eiendommen ligger i Hans Borgersens veg 24 på Bøn i Eidsvoll. Eneboligen ble satt opp i 1898 og har et bruksareal på 86 kvadratmeter. Tomta er på 771 kvadratmeter. Annonsen er i skrivende stund vist 6.679 ganger på Finn.no.

– Jeg vil oppfordre alle til å sette seg godt inn tilstandsrapporten før de kommer på visning. Noen vil si at dette er ingenting. Andre vil si det kan rehabiliteres. Det er en forholdsvis ny garasje på eiendommen. Den er fin, sier Knut Idland, advokat og eiendomsmegler. Han legger til at det ikke er avløp for kloakk. Det er verken bad eller toalett i huset, og heller ikke utedo, på eiendommen.

«Eventuell kjøper må belage seg på store kostnader i restaurering og oppgradering. Man må påregne blant annet fornyelse av kledninger, etterisolering, dører/vinduer, skorstein, el-/røropplegg, kjøkken, samt at det er påvist råte i bjelkelag og bunnstokker og grunnmur har setningssprekker og boligen er skjev. I tillegg må det etableres våtrom da dette ikke er i boligen i dag, samt påkobling av kommunalt avløp», står det i tilstandsrapporten. På spørsmål om noen har forsøkt å kuppe eiendommen før visning svarer Idland følgende:

– Det er uansett ikke aktuelt. Jeg inviterer ikke til fest uten å holde den, sier han.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no