17. jul
PÅGREPET. En mann i 30-årene er pågrepet og i varetekt etter at en kvinne ble funnet død i en bil like nord for Feiring tirsdag morgen. Foto: Kristian Westgård
 
Død kvinne er ikke identifisert – politiet etterlyser sølvgrå Ford Focus
Kvinnen som ble funnet drept i Feiring rett etter klokka 6 tirsdag morgen, er fremdeles ikke identifisert.

Publisert: 08.aug.2017 12:31
Oppdatert: 10.aug.2017 11:53

Det skriver politiet i en pressemelding som ble sendt ut klokka 12.

«Politiet er i en tidlig fase i etterforskningen hvor vi foretar vitneavhør og sikrer bevis. Det er skader på avdøde som tilsier at det er brukt en gjenstand. Hendelsesforløpet er foreløpig uklart. Det vil videre etterforskning kunne gi oss mer informasjon om», opplyser politiadvokat og påtaleansvarlig Andreas Christiansen i Øst politidistrikt.

Politiet skriver videre at man jobber med å få identifisert den avdøde kvinnen. Ifølge politiet er det også for tidlig å si noe om motiv for drapet og eventuell relasjon mellom den avdøde og pågrepne, en mann i 30-årene.

Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som kan ha observasjoner av en sølvgrå Ford Focus stasjonsvogn ved fylkesveg 33 i tidsrommet klokka 03.00 og 06.00.

Den første meldingen til politiet, som ble mottatt klokka 05.55, gikk på at det hadde skjedd et trafikkuhell på fylkesveg 33 i Eidsvoll, på grensen til Oppland fylke. Da politiet kom på stedet, ble det funnet en død kvinne.

LES OGSÅ: Død kvinne funnet i bil - mann siktet for drap

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no