20. apr
BALL. Ida Aurstad har iført seg Sylva Løkkens drøm av en ballkjole fra i fjor. Mens Ida skal balldebutere og trenger kjole, har Sylva hatt sin hengende i skapet i ett år og ikke brukt den.
 
Dyre kjoler får nytt liv - bruktkveld for ballkjoler
Eidsvoll. 10.-klasseballet nærmer seg.

Publisert: 11.okt.2016 09:41
Oppdatert: 27.jan.2017 14:38

Sylva Løkkens ballkjole fra i fjor er en isgrønn drøm i tyll og glitrende stener. Det er bare det at hun ikke har brukt for den lenger. Men det er det kanskje andre som har?

NÆRMER SEG

10.-klasseballet er årets høydepunkt for elevene ved Vilberg ungdomsskole. Det vitner mange flotte ballkjoler om. Aberet er at de fleste kjolene ble brukt bare én gang, og nå henger de lekreste kreasjoner rundt om i jentenes klesskap og samler støv.

TRENGER KJOLE TIL BALLET

Ida Aurstad, derimot, skal balldebutere, og hun mener mamma Eva Smedsrud og FAU ved Vilberg ungdomsskole kom med en glitrende idé da de foreslo at fjorårets elever kan ta med seg kjolen sin til en bytte/leie/lånekveld i ungdomsskolens kantine torsdag 13. oktober. FAU ved Vilberg ungsomdomsskole har opprettet egen arrangementsside for kjolekvelden (ekstern lenke), Sporten Eidsvoll stiller med stativer og Hanna fra Studio 81 kommer for å gi gode hår- og sminkeråd.

- Det er jo ingen vits i å kjøpe ny, dyr kjole, mens andre ønsker å selge eller leie bort den de bare har brukt én gang, sier Ida og Sylva.

Sylva betalte rett under 4000 kroner for kjolen i fjor, men siden har den hengt i skapet. Hun har rett og slett ikke brukt for den lenger.

Under arrangementet skal 8.-klasse selge kaker til inntekt for fjellturen sin neste år.

LES OGSÅ: Vil løfte elevenes mattekunnskaper

LES OGSÅ: Slik blir nye Vilberg ungdomsskole

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no