19. jul
Asfaltering: E6 mellom Dal og Eidsvolltunnelen blir asfaltert.
 
E6-asfaltering i flere dager framover

Publisert: 15.mai.2019 11:38
Oppdatert: 15.mai.2019 11:45

Asfalteringsarbeidene på E6 startet 13. og vil vare fram til 23. mai.

Det er E6 mellom Dal og Eidsvolltunnelen som skal asfalteres. Det fører til redusert framkommelighet, opplyser Statens vegvesen.

– Arbeidet vil pågå hele døgnet fra mandag til torsdag mellom 10.00 og 14.00 i perioden 13. til 23. mai. Det vil ikke pågå asfaltarbeider 17., 18. og 19. mai, opplyser Statens vegvesen i en pressemelding.

I den angitte perioden blir det toveistrafikk. Det er det høyre feltet på E6 sydgående og nordgående retning som skal få ny asfalt, totalt 22,8 kilometer.

– Arbeidet vil føre til redusert framkommelighet og fare for kø, spesielt i rushtidene. Dette er den mest effektive måten å utføre arbeidet på, hvis ikke måtte vi ha stengt E6. Vi ber bilistene være tålmodige, respektere skilting og beregne litt ekstra tid mens asfalteringen pågår i dette området, sier Anders Halvardsson, byggeleder i Statens vegvesen. Han påpeker at ny asfalt vil gi tryggere og bedre veg.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no