23. jul
 
Eldre kar i gal kjøreretning ut fra Gardermoen
ØVRE ROMERIKE. En kar i motsatt kjøreretning, et nedblåst tre over vegen, et påkjørt rådyr og russ som bråkte – det var nattens politihendelser på Øvre Romerike.

Publisert: 08.mai.2017 09:00
Oppdatert: 08.mai.2017 09:13

– En politipatrulje som var kjørte på E16 mot Gardermoen kom over en bil som kjørte i gal kjøreretning. De fikk stoppet kjøretøyet, og bak rattet satt en mann i 70-årene fra Hønefoss. Han fikk førerkortet sitt beslaglagt og det er opprettet en sak, forteller operasjonsleder ved Øst politidistrikt, Bjørn Christian Willersrud.

RUSSEBRÅK PÅ GARDERMOEN

Tjue minutter over 04 ringte folk som bor i nærheten av Scandic Hotell på Gardermoen og klaget over russebråk og høy musikk. Bråket kom fra to russebusser og politiet ba dem om å avslutte festen.

Mandag morgen blåste et tre over vegen mellom Steinsgård kikre og Tangen pukkverk. Brannvesenet og ansatte i Vegdekke rykket ut, og de fikk hjelp av folk med motorsager som kappet treet opp, og vegen ble ryddet.

Et rådyr ble påkjørt på Fylkesveg 33 noen kilometer nord for Byrudstua. Viltnemnda ble varslet og de startet letningen etter dyret. Verken personer eller kjøretøy ble påført skader.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no