25. jun
 
Eldresvindlere pågrepet
ØSTFOLD/ROMERIKE: Pågripelsen skjedde ifølge TV 2 et sted i Østfold torsdag da politiet oppdaget en bil som stanset ved en eldre dame med rullator.

Publisert: 15.sep.2017 13:00
Oppdatert: 15.sep.2017 13:01

Om dette er de samme personene som utga seg for å være fra hjemmetjenesten i Nannestad, og stjal penger og bankkort fra en 85 år gammel kvinne i Maura, er foreløpig ikke kjent.

Politiet observerte bilen som passet med beskrivelser fra andre tilfeller. Det ble da gjort forsøk på å stjele smykkene hennes.

Politiet opplyser til TV-kanalen at de har sett de samme tyverimetodene har blitt registrert i Oslo, Romerike, Ås, Mysen, Sarpsborg og Drammen.

– Vi fattet interesse for dette da det dukket opp mange saker som liknet på hverandre. Vi ønsket å finne ut om det var de samme som sto bak alle tyveriene, eller om det har spedd seg en ny modus blant flere bander, sier leder for vinningsgruppen i Oslo politidistrikt, Roar Kvassheim, til TV 2.

LES OGSÅ: Sa han kom fra hjemmetjenesten – ga massasje og stjal kort og kontanter

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no