18. jul
ELVISTURN…: The FAB-3, med Vidar Busk (f.v.), Paal Flaata og Stephen Ackles, kommer til Jessheim kirke og Eidsvoll kirke med sin turné hvor de tolker Elvis’ gospelinnspillinger. Foto: Privat
 
Elvisgospel i kirkene
The FAB-3, med blant annet Råholt-bosatte Vidar Busk, legger igjen ut på turné med Elvis-gospel. Både Jessheim kirke og Eidsvoll kirke står på lista.

Publisert: 29.jun.2018 10:30
Oppdatert: 27.jun.2018 11:00

The FAB-3, med Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk, er kjent som fan av Elvis. De har hyllet ham fra scener over hele Norge. 120 konserter har det blitt hvor de tolker mange av hans hits, men nå er det den amerikanske artistens gospeinnspillinger trioen tar for seg.

startet i januar

«In memory of Elvis Gospel», som konserten heter, hadde premiere i januar. Den ble mottatt med begeistring av fansen, og fram til mai ble det kjørt 47 konserter.

Men nå er de bestemt at det blir flere. Til høsten venter 40 nye konserter. 22. september står Jessheim kirke på turnéplanen, og her vil koret VOCE medvirke.

En snau måned etter, 18. oktober, venter Eidsvoll. Da blir det konsert i Eidsvoll kirke. Der blir FAB-3 godt hjulpet av et sammensatt kor på 35 medlemmer. For anledningen blir koret kalt FAB-3-koret.

GODT MOTTATT

Vårkonsertturneen ble godt mottatt med høye terningkast i lokalavisene.

Konserten i Bragenes kirke i Drammen ble tatt opp av NRK og har blitt til en gospelgudstjeneste.

I august deltar trioen i TV»s «Allsang på grensen», mens de i oktober dukker opp i NRK.

LES OGSÅ: I dag får Vidar Busk kulturpris

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no