19. jul
EXTRA: Extra Råholt tok bronsen i konkurransen Årets Matgledebutikk. Dagligvareforretningen kommer trolig til å omsette for 110 millioner kroner i år, og er Amfi Eidsvolls soleklart største leietaker.
 
En av de aller beste
Extra Råholt tok bronse i en nasjonal konkurranse.

Publisert: 30.okt.2017 20:30
Oppdatert: 30.okt.2017 14:18

– Vi ser på tredjeplassen som en seier. De ansatte som har jobbet med konkurransen har vist et glødende engasjement hele året, sier en svært glad butikksjef Rune Repp i en pressemelding.

TO KLASSER

Årets Matgledebutikk er en landsomfattende konkurranse arrangert av matvareleverandøren Tine og bransjebladet Dagligvarehandelen. De vurderte salg, service og kreativitet.

AMFI EIDSVOLL ER EN SUKSESS: Senteret omsetter for mer og mer

Juryen besøkte alle de nominerte, og finalebutikkene fikk i tillegg besøk av hemmelige kunder som rapporterte om handleopplevelsen.

Konkurransen hadde to klasser, fullsortiment og lavpris, og det var i klassen lavprisbutikker at Extra Råholt torsdag tok bronse.

Juryen skriver i sin begrunnelse at kundene møtes av en stab som både kan gi spennende middagstips og råd om tilbereding.

– God service og sameksponeringer med mening sitter som en del av ryggmargsrefleksen, noe som gir seg utslag i økt salg og fornøyde kunder, mener juryen.

FERSKVARE

Repp lag vekt på sesongvarer under konkurransen.

– Vi har forsøkt å vise kundene våre et bredt spekter av varer, og har hatt spesielt fokus på sesongvarer i ferskvaredisken og i frukt- og grøntavdelingen. Kundene har fått spennende smaksprøver, og vi har forsøkt å inspirere og skape matglede, påpeker han.

Skaper stolthet

Extra hadde flere nominerte butikker i konkurransen, og kjededirektør Christian Hoel var strålende fornøyd med utdelingen.

– I fjor inntok Extra-butikker fra forskjellige deler av landet alle de tre første plassene i kåringen. I år fikk vi både andre- og tredjeplass, noe som viser at lave priser ikke er til hinder for å inspirere og skape matglede for kundene våre. Utmerkelsen skaper stolthet og er til inspirasjon for hele Extra-kjeden, sier han.

SATSER PÅ SØRBYGDA: Råholt får det største polet

– At Extra hevder seg i en slik prestisjetung konkurranse er stas. De ansatte har lang fartstid og kan sine ting, men hele staben går i takt og er helt klart suverene i så måte. Spesielt vil jeg fremheve hvor flinke de er med sesongvarer, det er lett å bli fristet i butikken. De ansatte er alltid blide og imøtekommende, noe som igjen bidrar til lojale kunder. Det er fint å ha et team som dette med på laget, sier en glad senterleder Nina Kristengård.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no