26. jan
hytter. Torstein Lien, innehaver av firmaet Bolteus AS, prestenterte nylig sine hytteplaner for næringslivet i Hurdal.
 
Enda et hyttefelt i Hurdal: Tett på skibakken
HURDAL. Hurdal er i ferd med å vokse seg til å bli en hyttekommune. Nå har enda en aktør kastet seg inn i markedet med ti hyttetomter nær alpinanlegget.

Publisert: 09.okt.2016 22:16
Oppdatert: 27.jan.2017 14:38

Under den forrige næringslivsfrokosten i Hurdal presterte Lier-bosatte Torstein Lien planene for Melbybråtan hyttegrend like ved Hurdal skisenter. For ikke lenge siden lanserte også Bogen hyttegrend i Hurdal en utvidelse på 100 hytter.

TI TOMTER

Gjennom sitt firma Bolteus AS har Lien kjøpt et 17 mål stort område ved Melbybråten, omtrent en kilometer fra skisenteret.

De ti tomtene er gode i størrelsen - fra 1100 kvadratmeter til 1700. Feltet skal bygges ut med vei fram til hver tomt, vann og avløp til tomtegrense, strøm og fiber, mens man står fritt til å velge hyttetype. Siden det er vanskelig å koble seg til offentlig infrastruktur i området, vil det bli etablert et eget topp moderne og effektivt minirenseanlegg.

Arbeidet med veg inn til området er allerede startet, og hyttefeltet skal ferdigstilles for salg i 2019.

LES OGSÅ: For 1,1 million kroner sikret Rolf Ytterli seg drømmestedet ved Hurdalssjøen. Taksten var 300.000

HYTTE I HURDAL I 30 ÅR

Lien er langt fra ukjent med Hurdal. Familien har hatt et feriested her i over 30 år.

- Det er ikke langt å kjøre fra Lier til hytta i Hurdal. Derfor har vi vært her oppe nesten hver helg i alle disse årene, forteller investoren.

- Hvorfor investerer du mye penger i Hurdal?

- Vi ser på dette som en god, forretningsmessig investering og renger med å få god og sikker avkasting på denne plasseringen av våre midler. Desstuen er det en stor glede å kunne få til dette på en slik mate at Hurdal kan profittere på det. Vi setter stor pris på kommunen, og det i seg selv er en motivasjon. Familien føler for bygda, og vi ser gjerne at utvikling går videre.

- Prisen på tomtene?

- Det er ikke noe vi går ut med ennå, men jeg tror overhodet ikke salget vil by på problemer. Beliggenheten er meget god og ideell med naturen rett utenfor døra. Det er en kort kjøretur fra Oslo og området rundt hovedstaden.

DEUTCH NORWEGISCHER SPARKFOREIN

Feriestedet til familien Lien har titt og ofte gjester, både familie og venner, fra inn- og utland. De er så mange at de har dannet et eget lag som har deltatt under VM-spark Utfor.

- Det har det klingende navnet «Deutch Norwegischer Sparkforein». Det har ti medlemmer, og nå forebereder vi neste års deltakelse, forteller Lien.

ENGASJERT I FLERE LAND

Boletus AS er et familieeid selskap som driver innen eiendomsbransjen. Det er involvert i flere land, med bygging av ferieleiligheter i Mijas i Spania, utleieleiligheter i Hannover og Berlin, landbruksarealer og vindkraft i Hamln.

I Norge er selskapet blant annet involvert i Mysusæter hyttefelt i Gudbrandsdalen - og nå altså hyttefelt i Hurdal.

LES OGSÅ: Kjøkkensjefen på Hurdal helsetun: - Det skal lukte deilig mat over hele huset

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no