16. jul
ÅPNING. Nylig åpnet Trafikkdirigering sitt nye bygg på Gardermoen. F.v.: Daglig leder Kåre Høitomt, ordfører Tom Staahle og driftssjef Eirik Tyrihjell. Foto: Trafikkdirigering
 
Endelig inne i eget hus
GARDERMOEN. Trafikkdirigering åpnet nylig sitt nye bygg i Valhallavegen.

Publisert: 31.mar.2017 11:37
Oppdatert: 04.apr.2017 14:40

Selskapet Trafikkdirigering som startet sin virksomhet i 2010 på Jessheim, driver med trafikkavvikling under vedlikehold av det offentlige veinettet i Norge. Til å begynne med var dette konsentrert om manuell trafikkdirigering og ledebilkjøring knyttet til asfaltlegging og tunnelarbeid. Dette ble en suksess, og etter hvert har de utvidet med egen avdeling med kompetanse og utstyr for sperring av flerfeltsveier.

Sist fredag åpnet selskapet sitt nye bygg i Valhallavegen 12 ved Gardermoen, og ordfører Tom Staahle fikk æren av å klippet snora.

Trafikkdirigering kan nå drive sin virksomhet i 2360 nye og moderne og skreddersydde kvadratmeter. Selskapet sysselsetter mellom 200 og 250 sesongansatte og har for tiden 13 helårsansatte. Omsetningen har vokst fra sju til 92 millioner side starten, og det skal visstnok ikke stoppe der. Budsjettet for 2017 er ikke endelig vedtatt, men peker mot den magiske 100 millioners grensen.

Selskapet prioriterer samfunnsansvar, er blant annet sertifisert som Miljøfyrtår, og ble Gasellebedrift både i 2014 og 2015.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no