23. jul
LAGSPILLER: Stine Bendixen fra Kløfta er kåret til årets lagspiller av sin arbeidsgiver i et internt arrangement. ?Foto: Adecco
 
Stine er kåret til «Årets lagspiller» i konsernet
Stine Bendixen fra Kløfta blir satt stor pris på av sin arbeidsgiver.

Publisert: 27.feb.2018 06:00
Oppdatert: 26.feb.2018 15:01

På Adeccos årlige kickoff vant Stine Bendixen fra Kløfta den interne bedriftsprisen Årets lagspiller. Til daglig er hun teamleder i regnskapsavdelingen.

– Det er ca. 400 ansatte i selskapet så dette er uten tvil en pris som henger høyt. Årets lagspiller er en person som virkelig etterlever verdien lagånd, sier kommunikasjonsleder Silje H. Valseth i en pressemelding.

EN KLIPPE

Konsernsjef Torben Sneve, utdyper:

– Stine har over flere år vært en klippe i økonomiavdelingen. Hun trår gjerne til ekstra når arbeidsmengden blir stor eller når det mangler folk på teamet. Hun setter sin ære i å opprettholde teamets leveranse til organisasjonen. Stine er virkelig en person som setter fellesskapet først, påpeker han.

– Det var en veldig god bekreftelse på jobben jeg gjør og det setter jeg utrolig stor pris på. Jeg er glad og stolt over at selskapet ser verdien av det jeg gjør. Jeg har stort eierskap til jobben min og får gjort det som trengs, da er det ekstra hyggelig at ledelsen mener at jeg har levert over forventning, sier Stine Bendixen.

GIGANT

Adecco er et sveitsisk bemanningsselskap med 6.000 kontorer i flere enn 60 land. Selskapet ble opprettet etter en fusjon mellom sveitsiske Adia og franske Ecco i 1996 og er med 30.000 ansatte verdens største bemanningsselskap som formidler arbeid til flere enn 500.000 mennesker hver dag. Selskapet er dermed en av verdens største arbeidsgivere.

I Norge er bemanningsselskapet kjent som videreføringen av Olsten Norsk Personal og før dette Norsk Personal. På 1990-tallet startet Adecco sin satsing her, men var beskjedne i markedet før Olsten-konsernet ble kjøpt opp og de to selskapene i Norge ble fusjonert.

I dag er Adecco markedsleder med 50 kontorer over hele landet som daglig formidler arbeid til 8.000 mennesker.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no