23. jul
ENGASJERT. Nestleder i Ullensaker Frp, Harald Espelund, tar til orde for at Ullensaker kommune bevilger to millioner kroner til frivillige kultur- og idrettsorganisasjoner i kommunen.
 
Espelund vil gi to millioner til frivillige

Publisert: 01.mar.2017 13:34
Oppdatert: 01.mar.2017 13:41

ULLENSAKER. Frp-nestleder Harald Espelund tar til orde for at to millioner av 2016-overskuddet gis til idretts- og kulturorganisasjoner.

Ullensaker kommune leverte et brakresultat i fjor. Totalt gikk kommunen 90 millioner kroner i overskudd. Etter at midler som er bundet opp trekkes fra står de igjen med 57 millioner kroner, som kommunestyret skal avgjøre hva skal brukes på. Eks-ordfører og nåværende Frp-nestleder Harald Espelund har en klar formening om hva noen av pengene bør gå til. – Idretts- og kulturorganisasjonene har gjort og gjør en formidabel jobb. Som ordfører fikk jeg anledning til å se inn i arbeidet som ble bedrevet. Nå vil jeg utfordre de politiske partiene på å gi dem en overraskende og kanskje litt uventet påskjønnelse.

Espelund mener to millioner kroner vil være et passende beløp å gi. – Jeg utfordrer politikerne til å ta litt av overskuddet og gi det tilbake til innbyggerne våre i form av ekstrabidrag til idretten og kulturen. To millioner vil ikke kommunen merke så mye til. Det hadde vært fint å vise at vi setter pris på alle de timene som blir nedlagt i det frivillige arbeidet, sier Harald Espelund.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no