18. jul
TIL SENTRUM: Europris flytter i oktober inn i lokalene hvor Rimi holdt til i Nannestad Torg.
 
Europris flytter inn i Nannestad Torg
I oktober flytter Europris fra Maura til Nannestad sentrum. Dermed fylles de tomme lokalene i Nannestad Torg opp.

Publisert: 21.jun.2018 09:00
Oppdatert: 20.jun.2018 13:28

– Vi har et altfor lite og tungvint lokale i dag, og har vært på jakt etter større lokaler en tid. Dette var det ikke mulig å finne i Maura. Leieavtalen vi har med Bjørn Dæhlie går ut i løpet av året, og da velger vi å flytte til Nannestad Torg. Der får vi en butikk på om lag 1.000 kvadratmeter, opplyser Ingrid Bergum, butikksjef for Europris-butikken i Maura.

Hun opplyser at de som er ansatt i Maura i dag fortsetter hos Europris Nannestad.

– Så selv om det meste blir nytt, blir det den samme gamle trivelige betjeningen. Vi er glade for at vi kan fortsette med en Europris-butikk i Nannestad kommune, sier Bergum.

OMROKERING

I tillegg til å overta lokalene etter Rimi blir det en omrokering slik at butikken også overtar lokalene der Nille holder til i dag.

– Nille skal bare flytte over på andre siden, og overtar lokalene etter Gullsmed Lars Elstad og Hairport, opplyser Bergum.

Hun opplyser at når Europris Maura stenger butikken i begynnelsen av oktober vil det gå om lag ti dager før de kan åpne Europris Nannestad.

– Vi lover at det vil bli en fantastisk fin butikk, så det er bare å glede seg. Vi gleder oss i hvert fall til å kunne ønske gamle og nye kunder velkommen til en ny og moderne Europris butikk. Følg gjerne med på Facebook siden til Europris Maura for oppdateringen underveis, sier Bergum

TOMT SIDEN 2015

Lokalet etter Rimi i Nannestad Torg har stått tomt siden i desember 2015, da Coop Norge Handel kjøpte opp Ica og Rimi-butikken i senteret ble lagt ned.

Etter det EUB kjenner til er det gjort mange forsøk på å få en ny aktør inn i lokalene. I februar i år la Gullsmed Lars Elstad ned sin virksomhet i senteret. Frisørsalongen Hairport har også lagt ned.

Å få Europris inn vil utvilsomt bidra til nytt liv i senteret, hvor Nille, Vinmonopolet, Linda sin café, Nannestad blomster, José Pizza og Boots Apotek også holder til.

– Å få Europris er veldig positivt. Det er vi alle glade for. Det blir tipp topp. Med omrokeringen i lokalene blir senteret igjen fullt, og vi ser fram til mer liv og røre i senteret, sier Linda Ingby Jonassen, innehaver av Linda sin café.

LES OGSÅ: Flyplassnaboene ble boende da 1000 andre valgte å flytte

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
FLYTTER: Europris Maura har vært på jakt etter større lokaler. Nå flytter de til Nannestad Torg.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no