18. okt
TRENINGSSENTER: Rett etter nyttår åpner treningssenterkjeden EVO i det tidligere bankbygget i Nannestad sentrum.
 
EVO åpner i Nannestad sentrum
EVO skal åpne treningssenter i det tidligere bankbygget i Nannestad sentrum.

Publisert: 09.okt.2018 06:00
Oppdatert: 09.okt.2018 09:12

Senteret blir på nærmere 700 kvadratmeter over to plan, og åpnes 15. januar neste år.

– Vi har helt siden sist vinter undersøkt markedet og forhandlet med gårdeier og har besøkt bygda mange ganger for å gjøre oss kjent med nærområdet. Nannestad er et sted med sterke skitradisjoner og en aktiv befolkning. Derfor synes vi at bygda fortjener et moderne og velfungerende treningssenter, sier Morten Hellevang, administrerende direktør hos Fitness Group Nordic AS.

Bygget eies av Dag Rustad.

Hellevang forteller at de håper på en god dialog med idrettsmiljøet i bygda, og at alle innbyggerne vil sette pris på et topp moderne treningssenter.

– STOR SATSING

– For oss er dette en stor satsing, og en av de første gangene vi beveger oss utenfor de større byene. Det gjør vi fordi vi tror at befolkningen i Nannestad verdsetter god helse og sunn livsstil. Alle våre undersøkelser tyder i alle fall på det, sier Hellevang.

EVO har i dag 35 sentre i Norge.

– Vi tilbyr styrke- og kondisjonstrening. Gruppetrening, kafé og barnepass finner du ikke hos oss. Til gjengjeld vil vi knytte til oss flere personlige trenere. Disse vil sørge for at alle finner seg vel til rette og kommer i gang med trening. Vårt mål er at våre medlemmer skal være aktive på sitt eget nivå og oppnå de mål de har satt seg, sier Hellevang.

FOR ALLE

Han opplyser at de ønsker å være tilgjengelig for alle, og mener at terskelen for å komme i gang med trening nok kan oppleves mindre hos EVO enn hos andre konkurrenter.

– Det er i alle fall det våre medlemmer forteller oss. Vi legger vekt på førsteklasses utstyr og innreder lokalene i nært samarbeid med interiørarkitekt. Hos oss finner du noe for alle, fra den vanlige mosjonisten til toppidrettsutøveren og de som trener for å yte bedre i ulike idretter, sier Hellevang.

Han legger ikke skjul på at de er ekstremt spente på mottakelsen.

– Men vi ser fram til å vise det som vi tror blir et av de fineste treningssentrene i landet, sier Hellevang.

LES OGSÅ: Den meritterte crossfitutøveren Eirik Solen vil løfte treningsmiljøet på Jessheim

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør (konst.):Vegard Storbråten Øye »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no