20. jul
UTVIDELSE: Quality hotell på Jessheim nord blir nå utvidet med 129 nye rom.
 
Får 129 nye rom
Quality hotell Gardermoen merker passasjerveksten og utvider nå fra 326 til 455 rom.

Publisert: 02.aug.2017 15:00
Oppdatert: 02.aug.2017 15:17

I april åpnet den nye terminalen på Oslo Lufthavn. Dette betyr flere reisende, noe Quality hotell tatt inn over seg. De er nå midt i ombyggingen av hotellet sitt på Jessheim nord, en utbygging som vil koste 350 millioner kroner. Byggearbeidene har pågått siden i vinter.

– Ombyggingen gir en økt kapasitet på 129 nye rom, ny stor konferansesal på 700 kvadratmeter, flere mindre kurs- og konferansesaler, en stor utstillingsarena, ny lobby, nytt fellesareal, kjøkken og restaurant, sier Christopher Raanaas, direktør for hoteller i KLP Eiendom.

Romkapasiteten blir med detteutvidet fra 326 til 455 rom, og hotellet får til sammen 7000 nye kvadratmeter. Fra før driver Nordic Choice Hotels de to hotellene Comfort Hotel Runway og Clarion Hotel & Congress Oslo Airport. Disse tre hotellene til sammen får 1187 rom og over 14.000 kvadratmeter konferansekapasitet på Jessheim og Gardermoen.

HAR HOLDT ÅPENT

Ifølge administrerende direktør Torgeir Silseth i Nordic Choice Hotels, går alt etter planen og det nye hotellet åpner i mai 2018.

– Vi vurderte å stenge, men av for å beholde kjerne av de ansatte har vi holdt deler av hotellet åpent i hele byggeperioden. I tillegg til nybyggingen blir også deler av det gamle bygd om, og hele hotellet kommer til å fremstå som nytt og selvsagt større når det er ferdig, påpeker han.

Silseth forteller at hotellet har vært ombygd mange ganger før.

– Dette var det første hotellet på Gardermoen, og utvidelsene forteller litt om hva flyplassutviklingen har betydd for regionen. Quality på Jessheim har alltid levert gode resultater til trross for stadig flere konkurrenter på alle kanter. Vi har stor tro på fremtifden med dette hotellet, sier han.

– Blir det ansatt flere mennesker til åpningen?

– Ja, anslagsvis 25–30 nye personer.

TROR PÅ JESSHEIM

KLP som eier hotellet, bruker ikke millioner av kroner for moro skyld, og den store utvidelsen betyr naturligvis at både de og hotellkjeden forventer vekst og avkastning.

– Vi har stor tro på fremtiden på Jessheim, og det henger selvsagt sammen med utviklingen på flyplassen på Gardermoen. Men hotellets plassering rett ved E6 gjør det også attraktivt for bilister på vei ut eller inn av Oslo, uten at de skal innom flyplassen. Det skjer veldig mye der oppe, ikke minst på kurs- og konferansebiten. Da er det viktig for oss å ha et så nytt og godt produkt som mulig, slutter Torgeri Silseth.

Fakta Nordic Choice Hotels

  • Nordic Choice Hotels (før Choice Hotels Scandinavia) er Nordens nest største hotellkjede med over 185 hoteller i Skandinavia og Baltikum.
  • Nordic Choice Hotels har en årlig omsetning på over 4,6 milliarder kroner og over 12 000 ansatte. 
  • Selskapet og hotellkjeden eies av selskapet Home Invest, som igjen er heleid av Petter A. Stordalen. 
  • Torgeir Silseth ble administrerende direktør i 2006.

LES OGSÅ

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
STORT: Slik blir det nye hotellet når utvidelsen er ferdig.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no