20. jun
AKTIVITETER. Liv Munthe-Kaas, leder for Nannestad frivilligsentral, er svært glad for gaven på 250.000 kroner fra Sparebankstiftelsen DnB. Nå blir det blant annet flere skulpturer i sentrum.
 
Får 250.000 kroner til helsetiltak
NANNESTAD. Nå blir det utendørs trenings- og aktivitetsmuligheter og skulpturer i Nannestad sentrum. Nannestad frivilligsentral har fått 250.000 kroner av Sparebankstiftelsen DnB.

Publisert: 12.mai.2017 13:00
Oppdatert: 12.mai.2017 10:02

– Jeg fikk akkurat en hyggelig telefon fra Sparebankstiftelsen DnB om at vi er tildelt 250.000 kroner til dette prosjektet, stråler Liv Munthe-Kaas, daglig leder for Nannestad frivilligsentral.

Hun forteller at de søkte stiftelsen etter ønsker om å få utplassert trenings- og lekeapparater og skulpturer i Nannestad sentrum.

– Vi ønsker ikke en park, men vi vil plassere det ut på åpne plasser, gatehjørner, ved bussholdeplasser og inngangspartier, gangveger og lignende. Det skal være enkelt å drive aktiviteter, og vi ønsker å bidra til helsefremmende tiltak for både barn, unge, voksne og eldre. Aktivitetsmulighetene skal være der folk ferdes, sier Munthe-Kaas.

I søknaden ble det vist til lignende prosjekter både i Beijing og på Costa del Sol. 16. mai blir sjekken overrakt hos DnB på Jessheim. Stiftelsen begrunner tildelingen med at det er et foregangsprosjekt for aktivitet i folket, der folk befinner seg.

LES OGSÅ: Tom hedres for sin frivillige innsats

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no