19. jul
STORSENTERET: Driftssjef Lars Thune får på plass 6-8 moderne ladepunkter utenfor Jessheim storsenter om kort tid.
 
Får flere moderne ladepunkter
Nå oppgraderer Jessheim storsenter lademulighetene sine betydelig.

Publisert: 24.jun.2017 15:00
Oppdatert: 23.jun.2017 12:59

Storsenteret har i noen år bare hatt elbilader på vanlig stikkontakt i parkeringshuset. Dette er alt for lite, og ikke minst er lading via slik kontakt ikke optimal med tanke på effektiv lading og mulig brannfare. Derfor skal storsenteret oppgradere tilbudet betydelig om kort tid.

– Vi setter veldig snart opp 6–8 moderne Type 2 ladepunkter langs veggen utenfor storsenteret, rett over veien fra rådhuset. Vi har allerede sørget for nødvendig strømtilførsel dit, sier driftssjef Lars Thune.

LES OGSÅ: Fikk endelig nok rekkevidde

SKOVLY OGSÅ

Jessheim Storsenter følger dermed etter flere andre handelsdestinasjoner, og legger til rette for stadig flere kunder som kjører elbil. Også parkeringsfasilitetene i den nye senterdelen Skovly som bygges nå, skal utstyres med flere moderne elbilladere. Planleggingen er allerede godt i gang.

– Vi har vi ikke helt bestemt oss om disse ladepunktene skal monteres ute eller inne, men mest sannsynlig blir det utendørs med tanke på brannsikkerheten i bygget. Vi vil ikke ha en elbilbrann i kjelleren, her blir det tross alt bygd mange leiligheter på toppen av parkeringshuset. Uansett blir dette en stor og svært moderne ladestasjon med flere ladepunkter, påpeker Thune.

LES OGSÅ: Monterer neste generasjons ladere

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no