18. aug
RUSTA: Neste vår åpner Rusta butikk i Eidsvoll Handelspark. - Vi gleder oss til den andre butikken vår i Akershus, sier Norges-sjef Erlend Kramer. Foto: Johnny Vaet Nordskog
 
Rusta åpner butikk på Myrer
Tidlig neste år åpner Rusta nytt varehus i Eidsvoll Handelspark.

Publisert: 26.jun.2018 10:25
Oppdatert: 26.jun.2018 10:35

Den svenske varehuskjeden Rusta er en av de raskest voksende i Norge og har hatt suksess etter at de åpnet sitt første varehus her i 2014.

Nå har de skrevet kontrakt med Eidsvoll Handelspark om åpningen av nytt varehus på Myrer til våren. Det blir det andre i Akershus etter filialen deres på Strømmen.

– Vi er svært fornøyde med at Rusta etablerer seg her, sier daglig leder Lars Kjell Tomren hos Eidsvoll Handelspark.

Fra før av ligger Jem & fix, Byggmax og Bohus i handelsparken, og Jysk kommer til jul. Utover neste år kommer enda flere andre aktører, men Tomren er ikke redd for å ha dem samlet.

– Rusta vil utfylle de andre forretningene som selger møbler og byggevarer på en veldig god måte, og det vil gjøre Eidsvoll Handelspark til et attraktivt handelssted for bygg, hjem og bolig, sier han.

MANGE BUTIKKER

Rusta har over 110 varehus i Skandinavia og nærmer seg 30 i Norge. Butikken i Eidsvoll blir 2100 kvadratmeter stor.

– Vi gleder oss til å åpne og vi føler oss trygge på at Rusta vil gi et løft til det allerede godt etablerte handelstilbudet i området, sier Norges-sjef Erlend Kramer som skal ansette flere medarbeidere til den nye butikken.

– Vi kommer til å trenge mellom 15 og 20 ansatte. Rekrutteringsarbeidet starter på nyåret, påpeker Kramer.

STØRST PÅ STORT

Handelsparken er i kraftig vekst og fylles nå opp med attraktive kjedekonsepter. Med sitt kompakte format hvor alle forretningene er lokalisert rundt felles parkeringsområde, blir det den største handelsparken for storhandel i sitt slag på Romerike.

– Eidsvoll får mange nye innbyggere i årene som kommer. Det gjør at vi må skape et attraktivt handelstilbud og ikke minst nye arbeidsplasser. Handelsparken vil bidra til å redusere handelslekkasjen fra kommunen og igjen gjøre Eidsvoll til et attraktivt handelssted, sier Tomren.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no