18. nov
NY BUTIKK: Snart går Bogerud i Eidsvoll Amfi over i historien. Med nye eiere kommer også et nytt konsept innen dameklær. - Vi gleder oss til å åpne Zavanna, sier butikksjef Elisabeth Olstad.
 
Bogerud på Råholt endrer konsept
23. august åpner motebutikken Zavanna i Eidsvoll Amfi. Det betyr farvel til Bogerud Tekstil slik vi kjenner den.

Publisert: 01.aug.2018 06:00
Oppdatert: 31.jul.2018 15:06

Bogerud Tekstil på Råholt ble opprinnelig etablert for ca. 20 år siden. I 2007 kjøpte Retail Management noen Bogerud-butikker, inkludert den som har vært i Eidsvoll Amfi siden senteret åpnet. Den skal i disse dager bygges totalt om til en Zavanna-butikk med full satsing på egne dameklær.

NOE FOR ALLE

– Vi får nå et helt annet konsept fordi vi blant annet slutter å selge barneklær, garn og sytilbehør. Dessuten tar vi ut de aller fleste eksterne klesmerkene og satser på eget merke. Butikken vår blir helt annerledes enn dagens, og vi gleder oss veldig til å åpne, sier butikksjef Elisabeth Olstad.

– Hvilken kundegruppe satser dere på framover?

– Tyngdepunktet blir kvinner i 30-40-årene, men vi skal føre klær for alle kvinner. De ansatte her strekker seg fra 19 til 67 år, og jeg ser stadig at både unge og eldre går ut av butikken med en handlepose, påpeker hun.

NY GIV

Zavanna er et dansk klesmerke som ble startet i 1992, og har i dag flere enn 80 butikker i Norge.

– Vi har ikke lykkes helt med Bogerud-konseptet, og ønsker derfor å ha fullt fokus på dameklær, sier administrerende direktør Knut Kråkenes i Retail Managment.

Elisabeth Olstad på Råholt har stor tro på fremtiden.

– Jeg har sett skissene, og kan si at butikken blir kjempefin. Dette er bare positivt og alle her er klare for forandring. Det er selvsagt trist for dem som skal kjøpe garn, men vi kan ikke føre alle typer varer. Vi har sett at det salget har gått gradvis litt ned, sier hun.

– Stenger dere butikken mens den blir bygd om?

– Kanskje et par dager når elektrikerne kommer, ellers satser vi på å holde mest mulig åpent. Og når den er ferdig bygd om kommer ikke folk til å kjenne seg igjen, alt her inne blir nytt, sier hun.

– Råholtdagene er 24. og 25 august. Er du sikker på at dere blir ferdige til da?

– Ja, selvsagt skal vi få med oss den helgen, sier Olstad.

BOGERUD

Bogerud Tekstil åpnet sin første butikk i 1965 på Bogerud i Oslo, og garn og sytilbehør har alltid vært en viktig del.

Bogerud-kjeden består i dag av tre selskaper, Bogerud Tekstil Sør AS, Bogerud Tekstil Vest AS og Retail Management AS, som eier og driver hver sin gruppe av Bogerud butikker.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør (konst.):Vegard Storbråten Øye »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no