18. aug
KAPPER NED. Arbeidet med å kutte poplene i Storgata 3 startet i går.
 
Feller tre trær i Storgata 3
JESSHEIM. I går begynte fellingen av tre nye trær i Storgata 3 – denne gangen med kommunen på laget.

Publisert: 26.jan.2014 20:29
Oppdatert: 27.jan.2017 12:04

Bjørn Dæhlie måtte i fjor punge ut 50.000 kroner for å ha felt trær i strid med vernebestemmelsene i Jessheim sentrum. Det ble den gang felt 5–6 grantrær, tre bjørker, noen epletrær, og en del andre mindre trær i Storgata 3.

I går begynte arbeidet med å fjerne de gjenværende poplene på eiendommen. Denne gangen har skilegenden og eiendomsutvikleren søkt kommunen på forhånd, og fått godkjenning til å felle poplene.

90 år

– Trærne er 90 år, og har en antatt levetid på 70, sier avdelingsleder Brit Johanne Søvde i avdeling bygning, Ullensaker kommune om godkjenningen.

Dæhlie har tidligere renovert Vegelgården i nr. 1, men med kjøpet av nr. 3, Fredensborg, har han muligheter til å kombinere fredede bygg med moderne byutvikling. I fjor fikk de folkevalgte se planer for et prosjekt med nær 1800 nye kvadratmeter fordelt på fire nye bygg og, en løsning som gjorde store deler av eiendommen bedre tilgjengelig og åpen. I midten er det også satt av plass for et nytt byrom med et lite vannspeil.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no