23. mar
SOMMERCAMP. Til sommeren blir det full fres nå det skal arrangeres sommercamp på Hurdalsjøen hotell og konferansesenter. Det lover f.v: Trine Jaldar, salgssjef ved hotellet, daglig leder av RomerikEvent, Stian Hauge, og hotelldirektør Pål Gjerstad.
 
Feriekoloni på hotellet
HURDAL. Hurdalsjøen hotell åpner dørene for feriekoloni, om enn i en litt annen standard enn den Lillebjørn Nilsen synger om.

Publisert: 13.mar.2017 14:33
Oppdatert: 16.mar.2017 16:41

Det er RomerikEvent, i samarbeid med Hurdalsjøen hotell og konferansesenter, som inviterer til sommercamp for ferierende barn. Ungene skal bo og spise standsmessig på hotellet, mens dagene skal være fylt av vann- og landaktiviteter.

- KULT, TØFT OG VÅTT

– Det er i ukene 26, 27 og 28 vi har sommercamp. Det er gjerne uker hvor mor og far ikke har ferie og ungene ofte må være alene. I stedet for det, kan de sende barna sine til oss og en uke fullspekket av aktiviteter. Dette blir kult, tøft og vått, sier daglig leder i eventselskapet, Stian Hauge.

Tidligere hotellet har hatt stengt på sommerstid.

– Det er jo på sommeren det er som finest her. Derfor vil vi satse for fullt på denne fine årstiden, sier Trine Jaldar, salgssjef ved hotellet.

De to lover en uke hvor også tryggheten står i sentrum.

– Ungene deles inne i aldersgrupper med faste, voksenpersoner. På Sørlandet er det flere slike camptilbud, men jeg tror vi er de eneste i vårt område, sier Hauge og Jaldar.

Oppholdet koster 6.900 kroner per barn.

Også tilbudet til funksjonshemmede er flyttet over sjøen fra Haraldvangen til hotellet.

LES OGSÅ: Rekordmange på siste sommerleir på Haraldvangen

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no