26. apr
VIDERE: Arndís Rán Snæþórsdóttir, elev ved Nannestad kulturskole, gikk videre etter første runde i TV 2s Norske talenter. Foto: TV 2
 
Fersk sangelev videre i Norske Talenter
Så sent som i fjor høst begynte Arndís Rán Snæþórsdóttir (17) med sangtimer ved Nannestad kulturskole. Fredag sang hun seg videre i Norske Talenter på TV 2.

Publisert: 26.feb.2018 17:00
Oppdatert: 26.feb.2018 17:21

Med sin måte å tolke countrymusikk på overbeviste hun dommerne i den første runden for den populære talentkonkurransen.

– Det var veldig spennende å synge med andre enn foreldre i salen. Nå var det jo både et publikum og dommere. Det var en stor overraskelse, men ekstremt moro, å gå videre. Dette åpner nye muligheter for meg, sier Snæþórsdóttir.

BEGYNTE MED FIOLIN

Hun har vært elev ved Nannestad kulturskole i mange år.

– Jeg har tidligere spilt fiolin, men i høst begynte jeg med sangtimer. Jeg er også med i kor. Jeg liker å synge, og det vanskelig å spille fiolin og synge. Da er det enklere med gitar, sier Snæþórsdóttir.

Etter å ha gått ut av Nannestad ungdomsskole søkte hun seg til dramalinja ved Lillestrøm videregående skole, og er nå bosatt i Sørum.

Hun forteller at hun ønsker seg et yrke innenfor musikk i framtida.

– Men skulle ikke det gå, så blir det i alle fall en fin hobby, sier hun.

SITT EGET

Ellinor Edlersdotter, rektor ved Nannestad kulturskole, synes det er morsomt at en elev viser seg fram på en så fin måte på TV.

– Hun har alltid gjort egne ting, og det er viktig å tørre å gjøre noe get. Det blir mer artistisk da. Arndís er trygg, og bruker det hun har inne i seg på en spesifikk måte, sier kulturskolerektoren.

VOKANDO OGSÅ VIDERE

Blant andre lokale deltakere på Norske Talenter var det åtte mann store a capella-koret Vokando fra Ullensaker, som også gikk videre.

– Vi trodde ikke vi skulle gå videre da Bjarne Brøndbo som første dommer sa han fulgte magefølelsen og stemte nei til videre avansement. Da Janne Formoe også sa hun ville følge magefølelsen trodde vi ikke det skulle gå bra. Imidlertid var hun ikke enig med Brøndbo, og ønsket å se oss videre. Det gjorde også Mona Berntsen og Mia Gundersen, sier Roy Albin Gundersen i Vokando.

Når vi får seg Arndís Rán Snæþórsdóttir og Vokando neste gang på TV 2 er foreløpig ikke kjent.

LES OGSÅ: Martin Sierra har skapt danseboom i kulturskolen

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no