26. apr
FESTIVAL: Menighetene i Ullensaker inviterer til festival 14.–16. september.
 
Festivalhelg med mye moro for hele familien
14.–16. september er det klart for en morsom og opplevelsesrik festival for hele familien når menighetene i Ullensaker inviterer til festivalhelg.

Publisert: 11.sep.2018 14:00
Oppdatert: 06.sep.2018 14:24

Festivalen byr på aktiviteter og opplevelser både for barn, ungdom og familier. Den begynner fredag kveld med en spennende aktivitets- og fortellerstund i Mogreina menighetshus. Der blir det aktiviteter for barna og vafler. Gøy for barn i alle aldre.

Festen fortsetter på lørdag med aktivitetsdag på Folkvang på Algarheim, med mulighet for å prøve seg på bruskasseklatring, høyhopping, speideraktiviteter, sumobryting, ansiktsmaling m.m. Hinderløypa Hardhausen er for de mer vågale, og er for deltakere fra 8. klasse og oppover. Den arrangeres av KFUK-KFUM Speideren i Kisa. Det blir mulighet for å dusje etterpå. Deretter er det klart for barnekorkonsert på Folkvang, før det blir ungdomskveld og ungdomskafé i Jessheim kirke. Dette blir en showkveld med musikk, allsang, dans, humor, dyktige programledere, et topptrimmet festivalband og sangere. Festivalen avrundes med festivalgudstjeneste i Jessheim kirke søndag 16. september. Der deltar festivalbandet, kor og solister. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe. Alt på festivalen er gratis utenom festivalkiosken på lørdag, der en kan få kjøpt kaffe og kaker, pølser og brus.

Festivalen er en del av Størst av alt – trosopplæring for barn og unge i Den norske kirke. Arrangør er menighetene i Ullensaker, Mogreina, Hovin og Furuset. Det er Wollert Krohn-Hansen som er festivalsjef, og han og resten av arrangementskomiteen gleder seg til det braker løs til helgen.

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no