21. apr
I gang. Hans Petter Olstad, Thore Johnsen, Jan Heranger, Gjermund Kulstad, Kenneth Gran, Sjur Buraas og Kenneth Gulbrandsen sørget for at Randi-Marie Prestegård fikk den verdifulle førstepremien.
 
Fikk håndverkere i premie - her starter de
EIDSVOLL. Randi-Marie Prestegård vant premien til en verdi av 50.000 kroner. Her er håndverkerne på plass for å utføre jobben.

Publisert: 08.sep.2016 12:25
Oppdatert: 27.jan.2017 14:29

- Det kunne ikke passet bedre. Her får arbeidsfolkene nok å gjøre, sier Prestegård til EUB.

Det er tidlig morgen, og aktivitetsnivået er allerede høyt i huset. Arbeidskarer innenfor sjangerne elektriker, rørlegger, tømrer, murer og takstmann er i sving. Byggmester Morten Andersen, Jamo Eiendomsutvikling, Takstmann og Murmester Kenneth Gulbrandsen, Eiendomsservice Øst, Sigvartsen Elektro, Jensen Eiendomsservice, Gusterud Bygg og Idéhus Romerike gikk sammen om å gi premien. Totens Sparebank var også med på spleiselaget. Nå er oppdraget utført til 20 i stil. Det var mye å gjøre, både i første- og andreetasje. Blant annet i form av ny panel på veggene.

- Kjempegøy. Jeg tenker at dette er noe vi bør gjøre til en årlig tradisjon. En annerledes arbeidsdag med venner og kollegaer innenfor samme bransje, sier Jan Heranger i Eiendomsservice Øst og Jamo Eiendomsutvikling.

Prestegård vant konkurransen under boligmessa i Sundet.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no