26. mar
ÅPNER NYE: Senterleder Christin Brandt på Jessheim storsenter åpner fire nye konsepter i Jessheim storsenter i starten av 2018. Arkivfoto
 
Flere nye skal inn
Det skjer flere store endringer på Jessheim storsenter før snøen smelter.

Publisert: 12.jan.2018 19:00
Oppdatert: 12.jan.2018 20:33

Fire nye butikker kommer inn, og en flytter. Alt skjer i den gamle «fakkelsenteret»-delen av storsenteret, og senterleder Christin Brandt sier endringene er en del av et kontinuerlig arbeid med å gjøre Jessheim storsenter mer attraktivt.

– Før jul åpnet vi flere store konsepter i den helt nye delen «Skovly». Det er en svært viktig utvidelse av senteret. Nå gjør vi om og får plass til enda flere fram mot våren, sier hun.

VERDENS STØRSTE

Først og fremst skal Spaceworld Soundgarden, som til nå har hatt butikk helt ytterst i hjørnet mot Jessheim stasjon, flytte. De skal inn i lokalene til tidligere Backstage musikk. Lokalene er noe mindre, i tråd med forretningens konsept, men med tilrettelagte lytte- og demorom for lydutstyr.

I lokalet Spaceworld Soundgarden flytter fra, kommer et nytt mattilbud inn: Dominos Pizza startet i Michigan i USA i 1960, og har mer enn 13.000 restauranter i 77 forskjellige land. Nå etablerer de seg på Jessheim. Det skal visstnok være verdens største pizzakjede.

Les også: Backstage music er konkurs

NYTT APOTEK

Ved siden av Dominos Pizza skal Vitus apotek åpne nytt utsalg. Fra før har Jessheim storsenter Boots, men Christin Brandt sier det er viktig for senteret med et apotekutsalg til. At det i tillegg blir liggende i den motsatte delen av senteret, er en fordel, påpeker hun.

– Vi får utleveringssteder for medisiner og apotekvarer i begge ender av senteret. Det er viktig for kundene våre, sier hun.

– I tillegg får vi et apotek med et annet vareutvalg enn Boots. Det betyr større utvalg, sier Brandt.

Les også: Jessheim storsenter omsatte for 1,8 millilarder kroner

INTERIØR OG MØBLER

Brandt er også begeistret over at konseptet Home & Cottage kommer inn i senteret i løpet av første kvartal.

– Vi har kundeundersøkelser hvert år, der vi blant annet spør om hva kundene våre savner. Et av svarene som går igjen er at folk ønsker seg Home & Cottage. Nå kommer de endelig, sier Brandt.

– Vi trenger et møbel- og interiørkonsept. Jeg tror dette blir en suksess, sier hun.

ASIATISK MAT

Vis-à-vis Fridays, i de gamle lokalene til Dolly Dimples, skal et nytt asiatisk restaurant-konsept inn: SUMO er ifølge Christin Brandt et annerledes serveringssted med urbant preg.

– Dette er et konsept som er veldrevet og vil tilby noe helt annet til kundene våre. Det er veldig spennende å få de inn på storsenteret, sier Christin Brandt.

IDEELT MED MØBEL

Home & Cottage ønsker seg en del av møbelmarkedet på Jessheim.

Det er en av hovedårsakene til at møbel- og interiørkjeden nå åpner butikk i Jessheim Storsenter.

Ifølge senterleder Christin Brandt er det mange som har ønsket seg nettopp Home & Cottage inn på storsenteret.

– Det er veldig hyggelig, sier kjedesjef Roar Skjelland.

– Jessheim Storsenter er i fin utvikling, og Ullensaker kommune er en av Norges hurtigst voksende, sier han.

– Utvalget av møbler er også veldig begrenset på Jessheim foreløpig, slik at tidspunktet for en etablering er gunstig. Jeg tror det er mulig å få en god posisjon her, sier Roar Skjelland.

Home & Cottage selger «hjemmekoselige» møbler og interiørartikler som gjerne ses på som uformelle og frodige, reale og tøffe.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no