16. jul
ÅPNE DØRER: Bygdefolket er i sjokk og vantro etter drapet i Feiring mandag. Feiringregjeringa åpner dørene på Fløygir slik at folk kan møte hverandre. foto: Hege Høst .
 
Fløygir åpner dørene
Feiringregjeringa inviterer bygdefolket til å møtes.

Publisert: 30.aug.2017 15:00
Oppdatert: 30.aug.2017 15:13

Fløygir har vært stedet i Feiring hvor folk har møtt hverandre i glede og sorg. Etter den tragiske hendelsen mandag, hvor en mann har innrømmet å ha tatt livet av kona si, er en hel bygd i sorg. Drapet preger alle, og derfor har Feiringregjeringa invitert til åpent hus i Fløygir torsdag kveld – 31. august. Dit kan folk komme for å få en kaffetår og en kakebit, delta i samtale og få en klem til trøst.

I etterkant av hendelsen, har det dukket opp mange spørsmål som det er vanskelig å finne svar på. Derfor har Feringregjeringa invitert lensmann Jan Vidar Karlsen, ordfører John-Erik Vika, skolesjef Rune Holm og leder av kommunalt psykososialt krisetema, Kari-Bente Skråstad til møtet.

«Vi står sammen i gleder, og vi skal stå sammen i vanskelige tider. Hjertelig velkommen til alle», sier Feiringregjeringa.

LES OGSÅ: Kvinne drept i Feiring - ektemann pågrepet

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no