20. apr
Åpner: 1. november åpner The Duke Sport i nye lokaler. Michael Overbeck Cook (verkstedsjef), Monica Storhaug (Team Duke Sport og altmuligkvinne), Anders Bernhoft (butikkinnehaver), Mads Pedersen (butikkansatt) og Miriam Bjørnsrud (Team Duke Sport og butikkambassadør) gleder seg vilt.
 
Flytter 100 meter – og er mye mer enn sykkelbutikk
The Duke Sport på Råholt er mye mer enn en sykkelbutikk som bytter lokale og flytter 100 meter. De gir også ansatte som ikke nødvendigvis har den fyldigste CV-en sjansen.

Publisert: 19.okt.2017 18:00
Oppdatert: 20.okt.2017 11:57

Sykkelbutikken flytter fra Trondheimsvegen 212 til Flaenbakken 2. 1. november åpnes dørene til det nye lokalet for kunder. Men The Duke Sport er mye mer enn en sykkelbutikk.

– Det har vært sportsbutikk der borte siden 1960-tallet. Nå flytter vi i nyere lokaler og har fått bygge vår egen butikk. Vi skal fortsatt være en spesialbutikk for sykler, men The Duke Sport er mye mer enn en sykkelbutikk, sier innehaver Anders Bernhoft. Han er en mann som alltid kaster opp en rekke ideer. Bare spør kona Monica Storhaug. Mye landes og foredles. Her er noe butikken får til:

  • Bernhoft er involvert i sykkellaget Aurora Borealis. De har som mål å knuse rekorden i Den Store Styrkeprøven fra Trondheim til Oslo neste år.

Skal slå kvinnerekorden

  • Nytt av året er det nystartede sykkellaget Team Duke Sport. Dette skal utelukkende bestå av kvinner, og vil inneholde både verdensmestere og Norgesmestere. De har satt seg flere mål, og satser blant annet på å slå damerekorden fra Lillehammer til Oslo neste år. Miriam Bjørnsrud og Monica Storhaug er blant kvinnene som skal være med.
  • Butikken har også en egen produksjon av sykkelhjul. Det er blitt en kjempesuksess. Hvert år selger de opp mot 100 hjulsett av dette håndlagde og lokalt produserte produktet. Deler av inntektene fra hjulsettene og flere andre produkter går til å vedlikeholde en sykkelpark på Behandlingstunet med rusomsorg i Fetsund. Dette kommer til stor glede for brukerne.

Gir ansatte en sjanse

  • I tillegg til å reise til Fetsund og gjennomføre servicer på sykkelparken, tar The Duke Sport også inn mennesker, som ikke nødvendigvis har den fyldigste CV-en med fortid på Behandlingstunet, som ansatte.

– En jobbet her mer og mer og fikk livet sitt på stell. Han kom fra et tungt belastet rusmiljø. Nå har han fått igjen førerkortet og fått full jobb som budbilsjåfør. Vi var en mellomstasjon for ham, sier Bernhoft.

1. november braker det løs i ny butikk.

The Duke Sport

  • Flytter fra Trondheimsvegen 212 til Flaenbakken 2 på Råholt.
  • 1. november åpner dørene i ny butikk. Innehaver av butikken er Anders Bernhoft.
  • Spesialbutikk for sykkel. Selskapet ble startet våren 2000.
  • Startet med å selge og reparere sykler. Satser nå i tillegg bredt innen sykler og klær, samt tilbehør. Målet er å være så allsidige og fleksible som mulig.
 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no