19. jul
SPENT: – Til sommeren flytter vi inn i dette splitter nye bygget på Ørnfeltet, sier filialsjef Jonas Filander hos Motor Forum Eidsvoll.
 
Flytter bilbutikken til Ørnfeltet etter 32 år
I november 1986 åpnet Romerike Bilhus på Dal. Til sommeren flytter de fra Vestbysvingen til Ørnfeltet.

Publisert: 17.feb.2018 18:00
Oppdatert: 15.feb.2018 13:53

– Jeg gleder meg som et barn til å komme inn i en splitter nye lokaler, og jeg er ikke alene. Hele staben ser frem til dette, sier filialsjef Jonas Filander hos Motorforum Eidsvoll.

Til sommeren tar de med seg hver bil og hver del og flytter hele bedriften til et 1350 kvadratmeter stort lokale som Jessheim-firmaet Oliver eiendom nå bygger på Ørnfeltet.

– Vi får hele første etasje til butikk og verksted i tillegg til 300 kvadratmeter i andre etasje som vi innreder til dekk- og skibokshotell, sier han.

DROPPET JESSHEIM

– Hva fikk dere til å velge Ørnfeltet?

– Vi var i utgangspunktet veldig innstilt på å flytte bedriften til Bilbyen på Jessheim, men droppet det av to hovedårsaker. For det første er leieprisene der skyhøye, og for det andre er det her vi har våre kjernekunder. De betyr så mye for oss at vi valgte å være i nærområdet deres. Jeg tror det er fornuftig, påpeker Filander.

ELBILBONANZA: Solgte 87 elbiler uten at noen hadde prøvd den

– Hva blir nytt hos dere?

– Alt. Men i tillegg til topp å få et moderne verksted må vi utvikle en bilbedrift med tanke på fremtiden. Det betyr blant annet at vi må ha et par online arbeidsstasjoner med printere for kunder som venter mens bilen deres er på service. I tillegg til andre moderne løsninger selvsagt, vi må tenke utenfor den tradisjonelle boksen nå. Vi skal også ta service på bobiler og drive utleie av skibokser.

– Eier ikke folk slike selv?

– Mange har behov for skiboks bare et par ganger i året når de skal på fjellet, og ikke alle har lagringsplass til dem. Slik utleie er stort i Sverige og vi tror det kan fungere her. Men det aller viktigste for oss er å yte god service, sier Filander som nettopp har fått vite at filialen hans er kåret til Renaults beste ettermarkedsbedrift i Norge.

ØKER ANTALLET: Stadig flere elbilladere

– Slikt er veldig bra å ha med seg for tilfredse kunder er alfa og omega sier han.

MOTORGRUPPEN

Hele den nye bygningen på Ørnfeltet skal tilhøre konsernet Motorgruppen som er engasjert i import, salg og service for Mitsubishi, Renault og Dacia, samt salg og service for Opel. Det er dette selskapet som skal inn i resten av andre etasje. Motorforum som skal ha første etasje er et av deres 23 datterselskaper.

– Hva kommer de til å flytte inn med?

– Det vet jeg ikke, men det blir ganske sikkert noe bilrelatert. Så vidt jeg vet er ikke alle planene deres spikret ennå, med unntak av at vi skal inn her, sier Jonas Filander.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no