18. jul
BLIR: I Gladbakkgutua 28 holder Malergutta og Frøken Perstuen til, og de blir der videre. Banken skal inn ved siden av, men inngang på nordsiden.
 
Flytter for å vokse
At Totens Sparebank flytter fra Sundet betyr bare at de vil satse, påpeker de.

Publisert: 28.jul.2017 06:00
Oppdatert: 27.jul.2017 11:03

– Vi gir ikke opp Sundet, for her har vi lyktes og hatt en god utvikling. Både der og på Råholt er blant stedene vi har hatt sterkest vekst med en kundetilstrømning vi er fornøyde med. Sammenslåingen er basert på utviklingen i bransjen, sier viseadministrerende banksjef Stig Håvard Blikseth.

Han forklarer dette med at bankkundene er sjeldnere og sjeldnere fysisk i banken.

– Dette er sunn fornuft, hevder han.

BEDRE FAGMILJØ

– En annen sak er at de ansatte får et bedre fagmiljø med større kontorer med flere kolleger. Selv om utviklingen vår er god, er dette bakgrunnen for å samle oss på ett sted, men Sundet var også med i vurderingen av hvor vi skulle være, påpeker han.

– Hvorfor ble det nytt på Råholt?

– Vi fikk plutselig tilgang til et moderne lokaler sentralt plassert rett ved Eidsvoll Verk stasjon. Det er gunstig for alle kundene våre i Eidsvoll i tillegg til i hele regionen. Vi føler vi satser på Eidsvoll med nye lokaler og en langsiktig leieavtale, og det er slik de ansatte opplever det også, sier Blikseth.

Han og banken skal nå bygge opp en slagkraftig enhet for alle kundene.

– Det gjelder de som bor i Sundet også, tross alt er ikke avstanden voldsom, sier han.

NR 28

I Gladbakkgutua 28 holder Malergutta og Frøken Perstuen til, og det skal de fortsette med framover også.

– Dette lokalet er veldig stort, og malerbutikken bruker omtrent en tredel av det. De har inngangen sin sørover. Vi tar over resten av lokalet og får en ny inngangsdør på nordsiden. Der får vi også kundeparkering. Mer sentralt med tanke på togstasjonen blir det jo ikke, påpeker banksjefen.

Når Totens Sparebank flytter fra Trondheimsvegen i oktober, inkluderer det Aktiv eiendomsmegling som er samlokalisert med dem i dag.

– Vi samarbeider, og det fortsetter vi selvsagt med, sier han.

– Hva med de ansatte i Sundet? Mister noen jobben i flytteprosessen?

– Nei. Alle blir med på lasset fra Sundet til Råholt, så der blir det ingen endringer. Og alle bankkundene som vil, får beholde sin nåværende kunderådgiver. Det er dette vi kaller å satse, sier han.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no