23. jul
GIR OPP. Totens Sparebank gir opp å drive i Sundet, legger ned dagens filial på Råholt og åpner ny filial på Råholthøyden. Arkivfoto: Glen Widing
 
Gir opp i Sundet
Totens Sparebank gir opp og flytter filialen sin fra Sundet til Råholt.

Publisert: 24.jul.2017 14:52
Oppdatert: 24.jul.2017 15:41

I løpet av oktober måned vil Totens Sparebank flytte inn i nye og tidsmessige lokaler i Gladbakkgutua 28 på Råholt, rett over veien fra Marwell Hauge-bygget. Det betyr at dagens filial på Råholt forsvinner, og fra samme tidspunkt legger de filialen i Sundet.

– Kundene vil beholde sin faste rådgiver og treffe banken og rådgiveren på samme telefonnummer og epost som tidligere, heter det i en pressemelding.

MINIBANK

På Råholt vil det bli mulig å gjøre både kontantuttak og innskudd via selvbetjeningsautomat. I Sundet ønsker banken å finne lokaler for plassering av minibank for kontantuttak, slik at dette tilbudet kan opprettholdes.

– Vi går på jobb hver dag med et ønske om å hjelpe kundene med gode råd og god service når de er i kontakt med banken. Fra mandag 16. oktober tar vi med oss denne filosofien til de nye lokalene på Råholt, der vi som kommunens lokalbank fortsatt skal satse på tilgjengelighet, kompetanse og korte beslutningsveier, sier Åsmund Eidskrem, avdelingsbanksjef for Totens Sparebank i Eidsvoll.

FAGMILJØ

Endringen vil ifølge banken medføre et større fagmiljø for rådgiverne i en situasjon der kravet til kompetanse og god rådgivning øker.

– Bankene satser jo mye på digitale flater og vi opplever også at kundeatferden er i endring. Vi tilpasser oss denne utviklingen, men er opptatt av at digitale løsninger skal være et supplement til god personlig service og tilgjengelige rådgivere sier avdelingsbanksjefen.

Det er seks år siden Totens Sparebank flyttet inn i filialen i Sundgata 13. I 2016 stengte de dørene til filialen i Feiring. Også minibanken der ble lagt ned samtidig med filialen, og det samme skjedde med de på Skreia, Biri, kapp og Eina.

OGSÅ DNB GA OPP

DnB la ned banken sin på Råholt i 2016.

– Det er vemodig, men når kundene endrer bankvanene sine, må banken følge etter. Her hadde vi i fjor i gjennomsnitt 50 kundebesøk per dag. Til sammenligning besøkte kundene i Eidsvoll kommune oss 1,4 millioner ganger i mobilbanken, og 672.389 ganger i nettbanken, sa banksjef Karen Marie Sæther-Larsen den gangen.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no