19. jul
Inne: Adm. dir. Eva Holmgren, produksjonsredaktør Knut Øsmundset, markedskonsulent Tove Bekkedal, journalist Thomas Hansen, journalist Veronika Sletta, markedskonsulent Christina Bredesen, vaktsjef og digitalt ansvarlig Jørgen Berg-Sollien, journalist Magnar Haraldsen og markedskonsulent Christine Vassdal trives på nytt sted.
 
Flyttet etter 99 år – på plass i nytt lokale
Avstanden mellom de to kontorlokalene er under 200 meter, men flytteprosessen har likevel vært omfattende. Nå er de EUB-ansatte på plass i nyoppussede lokaler i Sundgata 1.

Publisert: 16.mai.2019 17:00
Oppdatert: 16.mai.2019 20:16

Etter 99 år i Wergelands Gate 10, er Eidsvoll Ullensaker Blad nå på plass i Sundgata 1. Mandag ble kontorlokalene tatt i bruk av de ansatte, og onsdag 29. mai blir det offisiell åpning. Der vil Eidsvoll-ordfører John-Erik Vika komme og klippe snora. I tillegg blir det åpent hus et par ettermiddagstimer for alle som vil komme og se hvordan lokalavisen har fått det.

– Endelig er vi i mål! Etter å ha sett på ulike lokaler, falt valget på å fortsatt være i Sundet i Eidsvoll. Vi har selv stått for planlegging og gjennomføring av hele prosessen, sier Eva Holmgren, administrerende direktør i Eidsvoll Ullensaker Blad.

Nytt kvartal bygges

EUB måtte ut av Wergelands Gate 10 i forbindelse med at det skal bygges et splitter nytt kvartal der. Holmgren, som selv har stått for planlegging og tilrettelegging i flytteprosessen, retter en stor takk til alle som har bidratt underveis.

– Vår nye huseier, Kim Andre S. Haugen, fra TK Eiendomsutvikling har utvist en utrolig smidighet og klart å tilpasse lokalet etter alle våre ønsker. Hele gjengen som jobber i EUB har bidratt på ulike områder. Eidsvoll 1814s karer har løftet flere tonn med avishistorie fra gammelt til nytt lokale, og EUBs egen pensjonist- forening har hatt en stor jobb i forbindelse med selve flyttingen, sier hun.

Ordføreren: – Positivt

Holmgren forteller at EUB har funnet seg godt til rette i sine nye lokaler.

– Allerede etter noen dager her, er vi strålende fornøyde. Vi ser fram til fortsettelsen og gleder oss til å vise avishuset fram på åpen dag onsdag 29. mai, legger hun til.

Ordfører John-Erik Vika gleder seg over at lokalavisen valgte å bli værende i grunnlovsbygda.

– Lokalavisen har lange tradisjoner i Eidsvoll, og det er veldig viktig at vi har den. Vi får fokus på lokale saker, og samtidig et viktig bidrag til samfunnskritiske blikk, sier Vika, som gleder seg til å foreta den offisielle åpningen.

– At avisen velger å fortsette i Sundet synes jeg er positivt, og er med det med på å styrke Sundet som sentrum, poengterer Vika.

Eidsvold Blad kom ut første gang i juni i 1901. Den gangen holdt avisen til i Grandlundvegen på Dal. I 1920 flyttet bedriften til Sundet, inn i trebygningen som i dag huser dyrebutikken. Nå starter altså et nytt kapittel i avisens historie med nye lokaler ved Vormas bredd.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no