25. jun
GRØNT. Det kommer til å bli veldig mye grønt i Stallgården og i gårdsrommet rundt nå til helgen. Bildet er fra en tidligere hagefest. (foto: Katrine Nygård)
 
Forbered hagen på sommerfesten
EIDSVOLL VERK. Sommeren er hagens festtid. I Stallgården blir det i helga mye inspirasjon å hente for de med grønne fingre og for dem som bare er glade i vakre blomster.

Publisert: 17.mai.2017 06:00
Oppdatert: 16.mai.2017 13:22

For femte gang arrangeres «Den store hagefesten» i Stallgården på Eidsvoll Verk.

HISTORISKE STAUDER, ROSER OG SJELDNE PLANTER

Lørdag og søndag fylles Stallgårdens gårdsrom av historiske stauder, roser, sjeldne planter og andre grønne vekster. 33 utstillere har meldt seg på med sine stands ute og inne. Foredrag blir det også om bland annet grønnsaksdyrking på Læckø Slott og om dyrking av magnolia i Norge. Er det noen som er interessert i nye stauder eller om vekstene som Gerben Tjeerdsma dyrker på Såda säteri, er det også mulighet for å høre om det.

Ellers er det et godt utvalg av hagestæsj, hagemøbler, plantekasser, belysning og plantejord som gir lyst til å gå løs på forberedelsene av sommerhagen.

LES OGSÅ: Nasjonal anerkjennelse av Stallgården og Festiviteten

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no